Dit erotische verhaal is geschreven door Amelie voor de schrijfuitdaging van Pittig Proza en Erotica Fest met het thema ‘Sugar baby


De zucht komt vanuit zijn tenen als hij eindelijk de deur achter haar dicht hoort vallen. Hoe vaak is hij er inmiddels ingetrapt en hoe vaak zal hij er nog intrappen? Volle borsten, volle lippen, een glad gezicht. Iedere keer wordt hij erdoor getriggerd en steeds weer blijkt niets daarvan echt te zijn, net zo min als hun karakterbeschrijvingen, die bijna zonder uitzondering de woorden levenswijsheid, sociaal, warm, ondernemend en zelfstandig bevatten
De stevige borsten waar hij zijn pik tussen steekt, de lippen die aan diezelfde pik zuigen. Het geeft even voldoening, maar het blijken allemaal gold-diggers te zijn. Vrouwen die niets liever willen dan hun vroegere levensstijl in stand houden nadat hun echtgenoot hen heeft verlaten voor een jongere versie van hen zelf. Ze zijn gestopt met lezen bij zijn titel Vice-President. Dat hij op zoek was naar een mooie, maar bovenal warme lieve vrouw om thuis een fijne tijd te hebben, hebben ze niet meer gezien of niet willen zien.
De vele zakenreizen die hij al vanaf de geboorte van zijn dochter maakte, zorgden er voor dat het zijn gezin aan niets ontbrak. En thuiskomen betekende seks, vrijen met zijn echtgenote. Zij vrouw die er na al die jaren nog steeds aantrekkelijk uitzag, al was strak slank geworden. En waren er lachrimpeltjes om haar mond verschenen en verloren haar borsten het steeds een beetje meer van de zwaartekracht. Ze vond het niet erg. Ze had zelfvertrouwen genoeg. En met haar goed verzorgde uiterlijk en de bijna altijd lachende ogen was ze voor hem ook nog steeds de vrouw waar hij geil van werd. Maar voldoende was het helaas niet. Hoe vaak heeft hij haar bedrogen? Het is niet te tellen. Het was zo gemakkelijk te krijgen. Vele avonden in restaurants, borrels aan de bar, altijd in het buitenland. Het kwam zelden voor dat een vrouw niet viel voor zijn charmes. Maar nooit heeft hij gevoelens voor één van de vrouwen gekregen. Eén van de eerste dingen die hij altijd zei als een vrouw in hem geïnteresseerd was, was dat hij gelukkig getrouwd was en dat hij alleen op zoek was naar een leuke avond voor hen beiden. Dit was de manier om het voor hemzelf goed te praten. 
Maar thuis was voor hem ook echt thuis. Dan was hij niet op zoek naar andere vrouwen. Thuis was het fijn, gezellig, vertrouwd. Af en toe een kwinkslag naar elkaar. Elkaar begrijpen zonder woorden. Samen uit eten, naar het theater, borrelen met vrienden en na al die jaren nog steeds heerlijke seks. En vooral ook veel lachen. Ook samen met hun dochters die, nu ze hun studie hadden afgerond ook steeds vaker samen met hun partners langs kwamen.
Een traan druppelt langzaam vanuit zijn ooghoek naar beneden. Het proeft zout op zijn lippen. De dag dat ze te horen kregen dat ze niet meer beter zou worden. Ze voelde zich al een tijdje moe en ging voor controle naar de dokter. Binnen drie dagen was de uitslag bekend en drie weken later was ze al dood. Ze was sterk. ‘Ik heb het fijn met je gehad. Ik hou van jou. En ik weet dat je, ondanks wat je allemaal uitspookte altijd van me gehouden hebt.’ Het waren de laatste woorden die ze sprak. 
Het schuldgevoel dat hij haar moeiteloos zo vaak heeft bedrogen en dat zij het al die tijd heeft geweten vreet hem op. En ook het gemis komt bij hem binnen op een manier die hij zich niet had kunnen voorstellen Geen moment had hij erbij stil gestaan dat hij haar zo ontzettend zou gaan missen. De veiligheid, het vertrouwde, het gezinsleven. En hoeveel hij van haar hield, besefte hij pas toen het te laat was.
‘Ga op zoek naar een nieuwe vrouw, pa.’ Zijn dochters kijken hem liefdevol aan. ‘We zien hoe je haar mist, hoe je de gezelligheid mist.’ 
 Zijn dochters die niets weten over zijn buitenechtelijke escapades. Ze zouden het hem nooit vergeven. Hij wil niet dat zij er ooit achter komen. Hij heeft zichzelf de straf opgelegd om op zijn reizen niets meer met een vrouw te beginnen, maar het voelt niet als straf. Hij kan het niet meer en hij wil het niet meer. En zo heeft hij zich gestort op het Tinder-daten. ‘Langdurige Relatie’ heeft hij in profiel opgenomen.
En nu toch weer, de dag na de avond dat hij bijna niet kon wachten totdat zijn Tinderdate vertrok, heeft hij weer afgesproken met een andere vrouw. Het zou maar eens de ware zijn.
 ‘Pak mijn pik in je mond.’ Hij drukt haar hoofd naar beneden. Door het blond dat in haar haar is verwerkt is er geen grijs te zien, maar hij is ervan overtuigd dat die tint van nature zeker wel in haar lokken doorweven zou zijn. Lokken die zo natuurlijk nonchalant over haar schouders vallen dat het niet anders kan zijn dat er een dure kapster aan te pas is gekomen. Haar hoofd gaat met snelle bewegingen op en neer, terwijl haar borsten niet de mee-wippende beweging maken die je zou verwachten. Parmantig blijven ze recht vooruit staan. Met zijn handen verhoogt hij de druk op haar hoofd en is hij nu degne die het tempo bepaald. Steeds sneller en dieper ramt hij in haar. Het kokhalzende geluid dat haar mond verlaat is voldoende voor het laatste zetje. Heel even geeft hij haar de gelegenheid om naar adem te happen. Dan spuit hij haar mond vol met zijn warme zaad. Het druipt langzaam langs haar mondhoeken naar beneden. Met één hand drukt hij haar hoofd weer naar zijn pik die nog behoorlijk overeind staat. Met lange halen likt ze hem helemaal schoon.
 ‘Dat was lekker schatje.’ Met zwoele ogen kijkt ze hem aan. ‘Zullen we deze week weer een keer samen gaan eten? In Zuid is een fantastisch restaurant geopend.’
 ‘Ik app je als ik terug ben uit Londen.’ Maar hij weet nu al dat het zijn berichtje het woord afscheid zal bevatten. De gevraagde warmte en rust heeft hij ook bij deze vrouw niet gekregen.

Haar hoofd rust zwaar in haar handen en de bonkende hoofdpijn waar ze de laatste tijd vaker last van heeft voelt ze weer opkomen. Het lukt haar niet om haar gedachten stop te zetten. Hoe heeft ze zo haar kop in het zand kunnen steken? Jaren heeft ze elk jaar het maximale bedrag geleend en genoten van haar studentenleven. Maar nu de meiden met wie ze is gestart inmiddels allemaal zijn afgestudeerd en sommigen zelfs al een mooi appartement hebben gekocht, komt het vol bij haar binnen. Nog minimaal een jaar studeren en een studieschuld waarvan ze zichzelf altijd had bezworen dat die nooit zo hoog zou oplopen.
De studie dat was iets dat ze er tussendoor bij moest doen, tussen het vele uitgaan en werken door. Zelfs met de maximale lening kon ze op geen enkele manier haar uitgavenpatroon bekostigen, zodat ze er ook nog behoorlijk wat bij moest werken. Haar ouders zouden zich kapot schrikken als ze erachter kwamen. ‘Wij betalen je kamer en je collegegeld schat. Zodat je niet al te druk hoeft te maken over je financiën.’ Ze hoorde het haar ouders nog zeggen. Ook zag ze hun bezorgde gezichten weer voor zich, iedere keer dat ze aangaf dat ze het jaar weer niet had gehaald. Dat de studie echt veel zwaarder was dan verwacht.
Vol goede moed was ze met haar studie gestart, ver weg van het kleine dorp waarin ze was opgegroeid. En zo groen als gras had ze haar eerste studenten-stapavond meegemaakt. Omgeven door medestudenten van wie bij de jonge mannen het testosteron bijna uit hun oren kwam. De eerste twee biertjes gingen snel. Bij het derde biertje hoorde ze de hoge stem van haar moeder die zelfs als er niets aan de hand was, altijd wat paniekerig klonk. ‘Zorg dat je nooit dronken wordt. Je kunt niemand vertrouwen en jezelf dan ook niet.’ Ze drukte haar handen zo hard als ze kon tegen haar oren, maar de woorden bleven maar galmen. 
 ‘Doe eens mee.’ 
 Een jongen trekt aan haar arm en ze valt bijna tegen hem aan.
 ‘Hier, een shotje. Dan kom je er wat beter in.’
 Zonder na te denken drinkt ze het chemische drankje dat heerlijk zoet smaakt in één keer op. ‘Wat is dit? Dit is lekker.’ 
 De jongen trekt haar tegen zich aan. Ze hoort de woorden van haar moeder niet meer. 
 ‘Kom mee naar de bar en neem er nog één.’ De jongen is niet veel groter dan zijzelf, maar toch lijkt ze in zijn armen een teer poppetje. De baardharen op zijn gezicht zijn stug, anders dan het dons van de meeste jongens van de middelbare school. Al snel slaat ze het tweede drankje achterover. Van kind naar volwassen. Het lijkt haar alsof het in een flits is gebeurd. Ze voelt zijn handen om haar billen als hij met haar danst op de muziek van de studentenband. Ze probeert hem tevergeefs in het juiste ritme te krijgen, maar geeft zich al snel over aan de vrolijkheid van de blonde onbekende tegenover haar. 
 Ze buigt zich naar hem toe als ze denkt dat hij iets tegen haar wil zeggen, maar in plaats daarvan duwt hij zijn tong in haar mond. Ze schrikt. Twee keer eerder heeft ze dat gedaan. Na schoolfeestjes bij de kerk. De laatste keer met Matthijs die zelfs nog minder ervaring had dan zijzelf. Het voelde toen beide keren wat onbeholpen. Maar de tong die ze nu binnenlaat is gulzig en gretig. Zijn handen strelen nu haar billen. Dat gebeurde ook niet bij de kerk.
 ‘Zullen we naar mijn kamer gaan.’ Het is geen vraag. Hij verwacht, hij weet dat ze meegaat.
 Ze hoort niet de hoge stem van haar moeder. Dit is een andere wereld, haar wereld.
Het ritje achter op zijn fiets is maar een paar minuten. Dan staan ze voor het vijf verdiepingen tellende pand waar overal met flinke kettingen vastgeketende fietsen of wat daar nog voor door moet gaan aan het hek zijn vastgeketend. De verf is afgebladderd en de ramen lijken al heel lang niet meer te zijn schoongemaakt. Heel anders dan het huis dat zij met vier andere studentes bewoont. 
 ‘Drie trappen naar boven. Laatste deur rechts.’ Hij loopt achter haar aan de smalle trap op, waarvan de vloerbedekking een kleur heeft aangenomen die niets te maken heeft met de oorspronkelijke kleur.
Een tweepersoonsbed en een bureau dat gezien de hoeveelheid lege verpakkingen erop waarschijnlijk niet gebruikt wordt om te studeren. Kleding ligt verspreid op de grond. Voor een kast zou ook geen ruimte meer zijn in de kamer. Haar hart bonkt in haar keel. Ze is dan wel onervaren, maar niet wereldvreemd. Ze weet waarom hij haar heeft meegenomen en ze wil het ook. Weer die tong in haar mond, terwijl hij ondertussen zijn jas van zijn schouders op de grond laat glijden. 
 ‘Hoe heet je eigenlijk?’ Ze duwt hem zachtjes van zich af. 
 ‘Dirk.’ De verwachte vraag aan haar stelt hij niet. Het maakt niet uit. Weer die gulzige tong in haar mond, terwijl hij nu ook haar jas over haar schouders laat glijden. Vervolgens maakt hij met een hand die ervaring verraadt haar riem los en daarna opent hij net zo behendig haar jeans. Haar handen blijven bewegingloos op zijn billen liggen. 
 ‘Wat ben jij ontzettend nat!’ Dirk kijkt haar aan als hij een vinger in haar kutje laat glijden. 
 Ze heeft geen idee. Het voelt lekker. 
 ‘Ik kan gemakkelijk met twee vingers bij je naar binnen.’
 Haar kutje voelt gevulder nu en zijn vingers gaan snel op en neer, maar haar broek maakt het niet echt gemakkelijk. Dirk duwt haar op zijn bed. De geur van frisgewassen lakens is ver te zoeken, maar het maakt haar niet uit. Haar broek wordt uitgetrokken met meteen haar stringetje erachteraan. Ze wil kijken, maar ze durft niet. Als ze ineens iets tegen haar kutje voelt drukken dat ze niet eerder heeft gevoeld, opent ze toch heel even haar ogen. Ze ziet zijn pik nog net bij haar naar binnen gaan. 
 ‘Niet normaal, zo nat! Geil is dit zeg!’ Hij hijgt in haar oor. Het lijken maar een paar seconden als zijn gehijg verandert in een zacht gestamel. ‘Ik kon het niet meer houden.’ Met een doekje naast zijn bed, ook weer van een onbestemde kleur maakt hij zijn pik schoon. ‘Kijk maar of je blijft slapen’, is het laatste wat ze van hem hoort als hij zich omdraait en als een blok naast haar in slaap valt.
Dit was de avond van het begin van haar nieuwe leven. Ze had het uitgaan en de seks nooit gemist. Ze kende het niet. Maar nu ze ervan geproefd had wilde ze meer, was dit waar haar leven om ging draaien. Haar huisgenoten genoten ook van een feestje en de vaak daaruit resulterende seks, maar zij zorgden wel dat hun studie niet te veel vertraging op liep en verkozen na een aantal wilde jaren toch een vaste partner. Nog steeds deelde ze haar verhalen met hen. Het deed hen soms terugverlangen naar vroegere tijden, maar steeds vaker spraken ze haar aan op haar gedrag. Vonden dat ze er nu toch wel klaar mee moest zijn, maar dat is ze niet. Seks is haar allergrootste hobby, maar ze beseft inmiddels meer dan ook dat ze haar studie ooit zal moeten afronden en dat dat leuke leven haar een ontzettende studieschuld heeft opgeleverd.
‘Je zou erbij geweest moeten zijn. Het was bijna hilarisch om te zien.’ Met grote ogen kijkt ze Nicolet aan. ‘Tijdens het wachten had ik ontzettende sjans met een man van misschien wel vijftig jaar.’ Ze had zojuist tegen haar oud-huisgenoot, die als laatste maar inmiddels ook al bijna twee jaar was afgestudeerd, vertelt dat ze een date had met een rijkeluis-student, die zo werd gesponsord door zijn ouders dat het voor hem geen probleem was om af te spreken in een hotel. Een locatie die voor een gemiddelde student niet mogelijk was. Dat ze voortaan liever niet steeds weer in vieze studentenkamers wilde neuken hield ze voor zich. ‘Mijn date was verlaat en ik keek eens goed rond. Niet echt een studentenplek, zoals verwacht. Plots keek ik in de ogen van een oudere man, die zijn drankje naar me opstak. Terug proosten kon ik natuurlijk niet. In zo’n gelegenheid is een wijntje niet te betalen. Toen de ober me niet veel later een drankje bracht en naar de man wees heb ik dat natuurlijk wel aangenomen en even lief naar hem gelachen. Maar ik was wel blij dat mijn date verscheen, want de man bleef maar naar me kijken. Wat haalt zo’n man zich in zijn hoofd?’ Ze kijkt haar vriendin aan. ‘Je wilt het niet geloven, maar de laatste tijd heb ik vaker het idee dat oudere mannen met me flirten.’ Haar gelach vloeit langzaam over in een hysterische lachbui en daarna in onbedaarlijk snikken. Haar vriendin kijkt haar aan en waar ze eerst bang was dat ze een veroordelende blik te zien krijgt ziet ze alleen een bezorgde blik. 
 ‘Gooi het er maar uit’, is alles wat ze zegt. 
 En zonder verder na te denken, vertelt ze haar wat haar al maanden wakker houdt. 
 ‘Ik ben blij dat je het nu eindelijk zelf ook inziet.’ Nicolet praat zacht. ‘Elke keer als we het er met je over probeerden te hebben, wuifde je ons weg. Maar grow up, meid. Je mag genieten van het leven, maar weet dat daar consequenties aan hangen. Vertel me, wat is voor nu het belangrijkste voor je?’
 ‘Mijn studie afronden en mijn studieschuld verminderen. Maar als ik alleen al aan die schuld denk, zakt de moed me in de schoenen en ga ik weer los om in elk geval even te vergeten.’
Haar oud-huisgenoten hebben haar niet gespaard, maar ook zij wilden niets liever dan dat ze uit deze situatie zou komen. En na enkele weken kwam Nicolet met de vooralsnog enige oplossing die haar studieschuld vrij snel zou kunnen verminderen. 
 ‘Weet je nog dat je ooit vertelde dat je goed in de markt ligt bij oudere mannen. Word een Sugarbaby.’
 Vol ongeloof kijkt ze haar aan. ‘Dat meen je niet!’ 
 Maar Nicolet is serieus. ‘Met hoeveel mannen heb jij afgelopen jaren seks gehad? En voor hoeveel van deze mannen had jij gevoelens? Of vond je überhaupt echt aantrekkelijk? Doe het dan tenminste voor geld. Je kunt je studieschuld snel aflossen en je krijgt het luxeleventje waar je inmiddels ook zo graag van wilt genieten. Dit is dé manier. Voor jou dan tenminste’, zegt ze met een klein lachje erachteraan.
Harm loopt het restaurant binnen. Hun derde date. Een kus op haar wang. Hij weet inmiddels dat ze het te ongemakkelijk vindt als hij haar in het openbaar vol op haar mond kust. Niet alleen zijn grijze lokken geven hem dat gedistingeerde voorkomen, ook zijn perfect op maat gesneden pak draagt hier zeker aan bij. Knap vindt ze hem niet echt, daarvoor is hij te oud, maar zijn charme en zelfverzekerde houding maken hem voor haar toch aantrekkelijk genoeg. En zijn geld natuurlijk.
Nicolet had haar op een bar in de stad gewezen waar Sugardaddy’s regelmatig te vinden zouden zijn. 
 ‘Kleed je netjes aan, maar zeker ook sexy genoeg’, had Nicolet haar verteld. De eerste avond was een drama geweest. Waar ze normaal geen enkele moeite had om te flirten met mannen lukte het haar nu niet. Ze voelde zich goedkoop. Na een week probeerde ze het nog een keer. Het flirten ging haar al een stuk beter af, maar de mannen die naar haar toe kwamen wimpelde ze na een paar minuten allemaal af. 
 ‘Als het een leuke vent is, doe het gewoon.’ Al haar vriendinnen wilden dat ze het ging doen. ‘Normaal zou je meteen het bed induiken. Waarom nu niet? Jij krijgt wat jij wilt krijgen en hij krijgt wat hij wil krijgen. Je bent echt geen hoer hoor, want dat denk je volgens ons.
 De avond daarna was ze toch weer naar de bar gegaan. Haar vriendinnen hadden haar het laatste zetje gegeven. Ze voelde dat ze er nu wel open voor stond. Haar volle borsten werden nog eens extra benadrukt door de jurk die ze droeg. Haar natte kutje waarvan ze inmiddels wist dat elke man daar supergeil van werd gaf haar net laatste restje benodigde zelfvertrouwen. 
Het licht in de bar was gedimpt. Weinig mannen en vrouwen onder middelbare leeftijd Veel met elkaar in gesprek, maar een aantal mannen zat alleen met een glas in hun hand. De knipoog die ze kreeg van de enige twee andere heel jonge vrouwen in de ruimte bevestigde haar vermoeden. Zij zaten hier met hetzelfde doel. Gedecideerd wendde ze haar hoofd af bij de eerste paar mannen die toenadering zochten. Maar toen was daar Harm. Met grote stappen kwam hij op haar af. Terwijl hij ongevraagd naast haar ging zitten reikte hij haar het drankje aan dat hij in zijn andere hand had.
 ‘Cheers.’ Zijn glas tikt tegen dat van haar. ‘Ik heb Champagne voor je meegenomen. Je lijkt me geen type dat van whisky houdt.’ Met een schuine blik kijkt hij naar zijn glas.
 Het kost haar geen moeite om te glimlachen. Deze arrogante benadering vindt ze aantrekkelijker dan het omzichtige spel dat de andere mannen met haar spelen. Ze kijkt naar zijn handen. Lange, slanke vingers die tonen dat zijn werk zich niet buiten afspeelt. Donkere haartjes op zijn armen die ondanks het seizoen al behoorlijk bruin zijn. De grijze lok op zijn voorhoofd verbergt zijn inhammen net niet helemaal. Het gesprek verloopt moeiteloos. Hij is in haar geïnteresseerd en vraagt door als ze vertelt over haar studie die al zo lang duurt. Haar bevestigende antwoord op zijn vraag of ze een grote studieschuld heeft is voor hem voldoende om op zijn doel af te gaan. 
 ‘Misschien kan ik je helpen.’ Hij zegt het alsof het iets vanzelfsprekends is. Hij lacht er bij wat de rimpels om zijn mondhoeken wat omhoog doet krullen. En zo is het gegaan. Harm vertelde de eerste ontmoeting nog niet zoveel over zijn leven, maar gaf wel aan dat hij niet alleen op zoek was naar gezelschap maar ook naar seks. Dat vertelde hij er meteen bij, zodat dat er niet gelogen hoefde te worden over zijn intenties.
‘Denk er eens over’, zei hij. ‘Dan vraag ik je over een aantal dagen of je er open voor staat.’
Bij thuiskomst denkt ze terug aan hun ontmoeting. Hij heeft niet al te veel verteld. Hij werkt veel in het buitenland. Heeft naast zijn dochters een aantal goede vrienden en wil als hij thuis is geen gedoe, maar gewoon een fijne tijd hebben. 
 ‘Ik heb hem gevonden!’, appt ze naar haar vriendinnen. Op hun vragen kan en wil ze niet te veel antwoord geven. ‘Ik vraag alleen je volledige discretie’, had hij gezegd toen hij haar bij het afscheid op haar wang kuste.
 ‘Blij dat het is gelukt, anders had je straks jouw vader nog in de aanbieding moeten doen, Sabine.’ Nicolet proest het uit en kijkt hun gezamenlijke vriendin aan, die het ook uitgiert van het lachen. Ze is blij dat ze Sabine weer eens zorgeloos ziet lachen. Het verdriet om de dood van haar moeder heeft lang zwaar op haar gedrukt, net zoals de zorg om haar vader. Ze konden haar alleen maar steunen, maar ze wilde haar verdriet het liefst alleen verwerken of met de vrienden van vroeger, die haar ouders wel hadden gekend.
Na het verwachte telefoontje volgt al snel een tweede echte date. Of ze van de Franse keuken houdt. En of net zo’n soort jurkje wil dragen als ze de eerste keer aan had. Ze dacht er niet bij na toen ze vertelde dat dat haar enige echt nette jurk was. 
 ‘Koop iets nieuws. Ik betaal.’ 
 Het spel is begonnen. Het etentje verloopt soepel. Het enige wat haar dwars zit was de kus op haar mond bij binnenkomst. ‘Alsjeblieft doe dat niet meer. Ik heb het idee dat alle gasten naar ons kijken.’

Wat een geluk dat hij Amber heeft ontmoet. De tip van zijn beste vriend, de enige vriend die weet wat hij op zijn reizen uit had gespookt, om naar die bar te gaan voor het ontmoeten van Sugababes heeft hij lang naast zich neergelegd, maar hoe langer hij er over nadacht hoe aanlokkelijker het idee was. Geen verkeerde verwachtingen, geen leugens om dingen voor elkaar te krijgen. Een zakelijke overeenkomst. De eerste avonden in de bar lukte het hem niet om tot actie te komen. Hij had wel vaker jongere vriendinnen gehad, maar zo jong nu ook weer niet. Totdat hij haar zag. Het blonde nonchalant opgestoken haar, de intelligente maar ook enigszins spottende blik in haar ogen en natuurlijk haar borsten. Borsten die nog heel stevig waren, maar die ook met haar meebewogen. Het is duidelijk waar ze hiervoor is. Niet om op een vriendje te wachten, maar om iemand te vinden die in haar behoeften voorziet, net zoals zij in zijn behoeften voorziet.
Hij snapt het dat ze niet wil dat hij haar en plein public op de mond kust. Dat is te snel. Dat komt nog wel, als het goed tussen hen blijft gaan. Hij is verrast hoe fijn haar gezelschap voelt, al beseft hij natuurlijk dat het een puur zakelijke overeenkomst is. Dat hij haar aantrekkelijk vindt is wel duidelijk maar hij kan het andersom niet inschatten. Voor vrouwen is hij een aantrekkelijke partij, maar bovenal is dat door het aura van status en macht dat om hem heen zit. Hij heeft een goede kop maar net zoals zijn lichaam is dat wel van iemand die er zeker meer dan de helft van zijn leven op heeft zitten.

Hand in hand lopen ze langs de grachten naar het hotel. De steentjes van haar nieuwe oorbellen schitteren in het licht van de straatlantaarns. Ze voelt opwinding. De gladde stof van haar slipje is al behoorlijk nat. Voorzichtig kijkt ze van opzij naar hem op. De manier waarop hij haar behandelt, waarop hij zich presenteert, het maakt haar geil. Zo ook de afkeurende en jaloerse blikken die vrouwen haar soms geven als ze met hem is.
De lift gaat snel naar de bovenste verdieping van het hotel. Het penthouse. Bij binnenkomst ziet ze een grote glazen wand met een prachtig uitzicht over de stad. Met één hand op haar zij opent hij met zijn andere hand de schuifdeur en ze stapt voorzichtig het balkon op. Zacht blaast de wind langs haar haren. Zijn grijze stoppels prikken in haar hals als zijn lippen de hare raken. Zijn handen glijden langzaam over haar borsten. Heel even schiet het door haar heen dat dit dus de oplossing is voor haar problemen, maar bovenal geniet ze totaal onverwacht van zijn gerichte zelfverzekerde aanrakingen. Ze draait zich om en ontvangt zijn tong die langzaam cirkeltjes draait met die van haar. Zijn grijze lok wappert wat door de wind. Ze kreunt. Haar jurk wordt zachtjes los geritst en glijdt langzaam op de grond. Zijn handen masseren haar borsten door het rode kant van haar bh. De bh die ze samen met het slipje thuis gestuurd heeft gekregen met het verzoek om het vanavond te dragen. Met één snelle beweging heeft hij haar bh los en voelt ze de wind nu langs haar borsten strijken. Haar tepels verstijven nog meer als dat ze al deden. Zijn handen ondersteunen haar borsten, terwijl hij met zijn mond om en om aan haar tepels zuigt. Ze lijken te exploderen van gevoeligheid. Haar hoofd hangt achterover. Ze geniet, ze pakt, ze geeft niets. Ze moet ook iets geven 
 ‘Laat mij….’
 Maar hij onderbreekt haar. ‘Je hoeft alleen maar te genieten.’ Met één hand trekt hij haar benen uit elkaar en zakt vervolgens door zijn knieën. Zijn vingers gaan over het inmiddels kletsnatte stukje stof dat haar kutje nog bedekt. Haar klitje lijkt te kloppen. Dan ontdoet hij haar ook nog van het laatste stukje stof. En op haar glanzende pumps, met hakken zo hoog als ze nog nooit heeft gehad, staat ze voor hem. Ze voelt zich de meest begeerlijke vrouw die er is. Zoveel ervaringen heeft ze afgelopen jaren gehad, maar niemand heeft haar ooit dit kunnen laten voelen. Niemand die echt boven alles eerst voor haar genot wilde zorgen. Met lange halen likt hij tussen haar lipjes. Ze kreunt, ze zucht. Als zijn twee vingers vervolgens steeds weer snel in en uit haar gaan terwijl hij tussendoor aan haar klitje zuigt, volgt een schreeuw waarbij het sap uit haar vloeit.
 ‘Je voelt je lekker vrij buiten.’ Harm kijkt haar aan.
 Ze schrikt. Ze heeft er geen moment meer aan gedacht waar ze staan. Haar hoofd kleurt rood. 
 ‘Niemand kan ons hier zien.’ Hij kijkt om zich heen. ‘Maar we kunnen ook naar binnen gaan.’ 
 Daar wordt haar oog getrokken door het immense bed bedekt met glanzend bijna wit satijn waar hij haar zachtjes mee naar toe trekt. Ergens in haar hoofd hoort ze het stemmetje ‘zakelijke transactie’ en ook de hoge stem van haar moeder die vraagt waar ze mee bezig is komt ineens volop binnen. De stem die ze de afgelopen tijd succesvol heeft geprobeerd buiten te houden.
 ‘Geniet gewoon. Alles is goed.’ 
 Het feit dat hij ziet dat ze zich niet op haar gemakt voelt maakt dat ze zich weer kan overgeven.
Met haar benen weid ligt ze op het bed. De hakken van haar pumps drukken in het zachte dons. Behalve van zijn short, heeft Harm zich inmiddels ook van al zijn kleding ontdaan. Zelfs door het stof ziet zijn pik er indrukwekkend uit. Zijn geschoren borsthaar begint aan te groeien met ook hier kleine stugge grijze haartjes. Zijn buik is niet strak, maar wel plat en zijn lichaam is egaal zonverbrand. Haar opwinding neemt weer toe. Dit is gewoon een lekker lijf. Ze beweegt zich naar hem toe en trekt het donkere katoen over zijn pik naar beneden. Dik! Hij klopt en wil niets liever dan aangeraakt te worden. Langzaam begint ze met haar tong rondjes over zijn eikel te likken.

Wat voelde dat ontzettend geil op het balkon. In zijn achterhoofd weet hij dat het zakelijk is, maar zijn ervaring overtuigt hem ervan dat zij ook ontzettend aan het genieten is. Dat kutje dat nog zo strak is, maar dat ook zo nat was, dat hij er met gemak drie vingers in kon stoppen. Hij had haar het liefst ter plekke willen neuken, maar het genot om haar te zien genieten won het van zijn geilheid.
En nu likt en zuigt ze aan zijn eikel. Ze is jong, maar weet hoe een man te verwennen. 
 ‘Doe het.’ Hij hoeft niet te vragen of ze zijn pik in haar mond wil nemen. Hij weet dat ze het zal doen. Het is geen verrassing dat zijn pik niet volledig in haar mond kan, maar deze dame heeft een techniek waardoor ze hem dieper kan nemen dan ooit is gebeurd. Het slijm druipt langs haar mondhoeken en hij hoort aan haar gegorgel dat hij echt niet dieper kan. Precies op het moment dat hij denkt te gaan spuiten zuigt ze aan zijn eikel. Zacht duwt hij haar achterover op bed en trekt haar zo ver naar voren dat haar stevige billen nog net de rand van het bed raken. Snel pakt hij haar been en zet haar nog steeds in de pumps gestoken voet op zijn borst, daarna meteen gevolg door het andere been. Zijn pik drukt zacht tegen haar kutje. 
 ‘Smeek me.’ Zijn stem is schor. 
 ‘Alsjeblieft, ik smeek je. Neuk me!’
 Hij steekt zijn pik in haar kutje dat glinstert van het vocht en stoot met een gestaag tempo in haar. Het kost hem moeite om niet meteen te spuiten en met al zijn zelfbeheersing haalt hij zijn pik uit haar. Meteen ramt hij hem nogmaals in haar, waarna hij zijn pik er meteen weer uit neemt. ‘Je mond’, kan hij nog net uitbrengen. Zijn warme zaad spuit hij vol in haar mond, over haar tong. Dat ze daarna zijn pik nog aflikt, maakt het helemaal af.

Even voelt het ongemakkelijk. Wat nu? Dit hebben ze van tevoren niet doorgesproken. ‘Ik vond het heerlijk, echt waar. Ik hoop jij ook.’
 Ze knikt. 
 ‘Zakelijke overeenkomsten mogen ook prettig zijn.’ Hij knipoogt naar haar. ‘Ik ga douchen en daarna naar huis. Als je wilt mag je hier vannacht blijven.’ Weer een knipoog als hij de badkamer in gaat.
Van zijn aanbod zal ze zeker gebruik maken, maar het kost haar moeite om haar gevoelens op een rijtje te krijgen. 
Zodra hij is vertrokken stuurt ze een berichtje in de oud-huisgenoten groepsapp. ‘Ik heb het gedaan! Is er nog iemand wakker?’ Maar als er geen reacties komen valt ze als vanzelf in een diepe slaap in het van seks doordrenkte bed.
Ze schrikt wakker van een piepje op haar telefoon. Ze heeft al veel berichten gemist. Eén van Harm die vraagt of ze goed geslapen heeft. En veel van haar vriendinnen die haar van alles vragen, maar uiteindelijk hebben besloten, toen ze steeds maar niet reageerde, om vanavond met z’n allen wat te gaan drinken. ‘Dan kun jij ons alles vertellen.’
De dag verloopt tergend langzaam en ze moet zich bedwingen om niet al van alles in de groepsapp te zetten. Geld, veel geld verdienen voor iets waar ze zelf ook van geniet. Het kan niet beter.
Als ze ’s-avonds het café binnenkomt zijn haar vriendinnen er al. Ze smeken bijna om haar belevenissen van de vorige avond te vertellen. Maar zodra ze begint, onderbreekt Sabine haar: ‘Voordat ik het vergeet. Mijn vader komt zo meteen hier iets bij me ophalen. Hij was toch in de stad En hij is blij dat hij dan eindelijk eens de meiden kan zien met wie ik al die jaren heb samen gewoond.’ Sabine kijkt naar haar. ‘Dan moet jij natuurlijk wel stoppen met je verhaal.’ 
Op dat moment gaat de deur open. Ze weet niet wie erger schrikt als Sabine naar hem zwaait. Zijzelf of de man met het grijze haar.