De afgelopen maand verscheen bij Eroscripta, DE uitgeverij van erotische (e-)boeken, het boek Stamina, met daarin ook een verhaal van mij. Stamina bevat achtentwintig unieke, hete verhalen door zestien verschillende auteurs. Heerlijke kost voor iedere erotica liefhebber en een must-read voor iedere erotica schrijver. De verhalen werden allemaal geschreven tijdens de erotische schrijfmarathon, die tussen 2014 en 2017 werd georganiseerd door EWA-Nederland welke eind 2017 is gefuseerd met Eroscripta.

Tevens wil ik ook even van deze gelegenheid gebruik maken te benoemen dat naast Stamina bij dezelfde uitgeverij ook het e-book ‘Lustkronieken 3’ van mijn collega-auteur Liza Daen is verschenen. Liza Daen schrijft, blogt, dicht en spreekt over Lustige Zaken en Erotiek. Haar werk – als lustauteur, taalkundige en filosofe – laat zich omschrijven als ‘erotiek met een vleugje filosofie’. Rauwe, tedere, romantische, wellustige en soms bijna pornografische scenes wisselt zij af met diepe emoties en blootgelegde zielenroerselen.

In ‘Lustkronieken 3′ staat, naast negendertig andere heerlijke erotische verhalen van Liza’s hand, ook het verhaal dat wij in 2017 samen schreven en ik vind het een hele eer dat Liza ook dit verhaal een plekje in haar nieuwe bundel waardig vindt.

Terugkomend op Stamina …

Jullie weten vast nog wel hoe spannend de marathon van 2017 was en hoe trots ik zelf was dat ik hier de vierde plek op mijn naam mocht zetten. Eén van de verhalen die ik schreef tijdens deze marathon is dus terecht gekomen in deze prachtige bloemlezing van erotische verhalen en dat vind ik zo leuk, dat ik heb besloten 1 exemplaar te verloten onder mijn volgers.

Ben je nieuwsgierig naar Stamina en wil je dolgraag een exemplaar toevoegen aan jouw digitale boekenkast? Ja?

Abonneer je dan voor 30 september 2018 rechtsonder op mijn site. Begin oktober zal ik een digitaal exemplaar van Stamina verloten onder al mijn oude én nieuwe volgers.

Begin oktober zal ik de winnaar van deze unieke verzameling erotische verhalen bekend maken.

Ik zeg, doen dus!