Elke maand daag ik met Pittig Proza schrijvers uit om een erotisch verhaal te schrijven rond een bepaald thema. Deze maand is het de bedoeling dat je een verhaal schrijft waarin een spiegel een belangrijke rol speelt.

Thema: De spiegel

Spiegels spelen al sinds de uitvinding een belangrijke rol in ons seksleven. Of dat nu een 18e eeuwse kaptafel is, of een spiegelplafond in de jaren ’70. Veel mensen, zowel mannen als vrouwen, raken opgewonden als ze naar het lichaam van hun partner kijken, naar de manier waarop je partner beweegt en de gezichtsuitdrukkingen. Spiegels zijn ook een enorm handig hulpmiddel als je je eigen lijf verder wilt ontdekken. Door seks te hebben voor de spiegel, kunnen we niet alleen meer zien van onze partner, maar ook naar onszelf kijken. Je bent tegelijkertijd een voyeur en een exhibitionist.

Maar een spiegel kan ook figuurlijk zijn. Misschien houdt iemand je ‘een spiegel voor’ waardoor je inzicht krijgt in jezelf. Of het kan een metafoor zijn, bijvoorbeeld als je een trio hebt met een eeneiige tweeling.

Kortom, laat je inspireren door een spiegel en schrijf een erotisch verhaal waarin de spiegel een belangrijke rol vertolkt.

Samenwerking met Erotica Fest van NBR-Plaza

NBRPpaza (Erotica Fest) en Vlammende verzinsels (Pittig Proza) slaan deze maand opnieuw de handen in een. De schrijfuitdaging van deze maand is namelijk op beide sites precies dezelfde!

Als je een verhaal schrijft en deze linkt via de linktool onderaan deze uitdaging, zal deze direct op beide sites zichtbaar zijn. Dit betekent dat nog meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen.

Elke maand kies ik (of iemand anders) een verhaal dat er uit is gesprongen (dit is altijd een persoonlijke mening, hierover kan dus niet gecorrespondeerd worden ;)). Dit verhaal krijgt de titel ‘Hete peper‘ van de maand en dat is nog niet alles …

Door deel te nemen aan deze schrijfuitdaging maak je bovendien kans om gepubliceerd te worden in Prikkelzinnen van EroScripta (mits je hier je toestemming voor geeft natuurlijk). Als Eroscripta je verhaal wil publiceren, dan nemen ze te zijner tijd contact met je op.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig.

Je hoeft geen toestemming te vragen om mee te doen, de enige voorwaarde is dat je een eigen blog of website hebt waar jij je verhaal post. Ik plaats geen gastberichten op mijn site. (NBR doet dit overigens wel, dus als je geen eigen blog of webpagina hebt, maar wel graag mee wilt doen, stuur dan je inzending per mail naar hen op. Zet er bij of je het verhaal onder een pseudoniem of anoniem wilt plaatsen. NBR maakt er dan een gastblog van.)

Het is misschien onnodig te vermelden, maar uiteraard is het de bedoeling dat je verhaal erotisch is. Dat mag zoetsappig, stomend, kinky of misschien zelfs wel een beetje pervers, you name it. Verder ben je vrij om ieder ander genre aan je verhaal toe te voegen.

Dus; Schrijf een erotisch verhaal rond het bovenstaande thema, fictie, non-fictie, dat is aan jou. De inhoud van je verhaal bepaal je zelf, maar onderwerpen die bij de wet verboden zijn, zijn niet toegestaan. (Bestialiteit, pedofilie) De enige echte regel is dat het je eigen woorden moeten zijn – geen kopie of reblogs, geen uittreksels van boeken of verhalen die al elders gepubliceerd zijn en geen reviews van producten of advertenties.

Heb je een oud verhaal dat voldoet aan het thema, dan ben je natuurlijk vrij om dit te gebruiken. Op die manier creëer je ook weer meer verkeer naar je eigen blog en wie wil dit nu niet.

Plaats jouw verhaal op je blog of website en plaats daar de button van Pittig Proza bij. Zorg dat de button is gelinkt naar deze pagina.

Vul hieronder in de linktool de titel van je verhaal, jouw mailadres (niet zichtbaar voor de lezers) en de link naar het betreffende verhaal in.

Deel je creatie op social media met de hashtag #PittigProza en geef feedback op de inzendingen van anderen. Schrijven doe je misschien alleen, maar jezelf hierin verbeteren doe je door te blijven oefenen, verhalen van anderen te lezen en de feedback die je op je verhalen krijgt ter harte te nemen. Uiteindelijk willen we allemaal de beste schrijver worden die we kunnen zijn.

Door deel te nemen aan deze meme, vergroot je het aantal lezers op je blog en verbeter je de vindbaarheid op Google.

De inzendingen moeten voor 31 mei 2018, 23:55 uur binnen zijn.

Dit zijn de inzendingen tot nu toe / uplink hier je inzending:

Door je verhaal te linken, zal het zowel hier op Pittig Proza, als op NBRplaza’s Erotica Fest verschijnen