Je zou denken dat robots iets zijn voor de toekomst. Maar eigenlijk zijn ze nu al haast niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We hebben al robot stofzuigers en achter veel websites nemen robots de chatsessies over. Ook zijn er al verschillende seksrobots te koop en er zijn zelfs al bordelen waar uitsluitend sekspoppen werken. Volgens sommigen gaan robots ons seksleven al op hele korte termijn behoorlijk veranderen.

Met Pittig Proza daag ik iedere maand schrijvers van Erotica uit om verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Deze maand is het thema: ‘Seksrobot‘.

De toekomst van seks

Sekspoppen zijn al zo oud als de mensheid. Zelfs in de Griekse mythologie kwamen sekspoppen voor. De Griek Athenaeus schreef over een man die de liefde bedreef met een beeld van Cupido. En recenter, in 1877, werd een tuinman betrapt toen hij het deed met een replica van de Venus de Milo.

Zijn seksrobots simpelweg een vernieuwde vorm van de aloude opblaaspop, of is er in de nabije toekomst meer mogelijk? Welk toekomstscenario kun jij bedenken, waarin robots een rol spelen in ons seksleven? Zullen seksrobots prostitutie vervangen? Kan een robot echte menselijke interactie hebben? Of misschien is alleen een robot in staat om iemands ultieme fetisj in te vullen? Kortom: laat je fantasie eens flink werken en schrijf een erotisch verhaal waarin en seksrobot een rol speelt.

Lees eventueel ter inspiratie ook eens het volgende:

Ethisch debat over seksrobots, Robots moeten geslachtsziekte voorkomen, Een Post-apocalyptisch stripverhaal, Knuffelige sekspoppen, Een relatie met een sekspop

Samenwerking met Erotica Fest van NBRplaza

Ook deze maand is de schrijfuitdaging zowel hier als op NBRplaza hetzelfde. Als je een verhaal schrijft en deze linkt via de linktool onder aan deze pagina, zal deze direct op beide sites zichtbaar zijn. Dit betekent dat nog meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen

Elke maand kies ik (of iemand anders die ik hiervoor benader) een verhaal dat er uit is gesprongen. Dit verhaal krijgt de titel ‘Hete Peper’ van de maand en dat is nog niet alles …

Door deel te nemen aan deze schrijfuitdaging maak je ook kans om gepubliceerd te worden in Prikkelzinnen van Eroscripta (Mits je hier toestemming voor geeft natuurlijk. Als Eroscripta je verhaal wil publiceren dan nemen zij te zijner tijd contact met je op.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig.

Schrijf een verhaal, gedicht, column, of essay rond het bovenstaande thema. Een kunstwerk, video of foto mag natuurlijk ook. De inhoud van je verhaal bepaal je zelf, maar onderwerpen die wettelijk verboden zijn (zoals kinderporno of seks met dieren) zijn niet toegestaan. Ook worden commerciële links verwijderd. Je hoeft geen toestemming te vragen om mee te doen. Ook bestaande verhalen die passen binnen het thema mag je uplinken. Zet jouw creatie op je eigen weblog of website en plaats daar dit logo van Pittig Proza bij. Zorg dat het plaatje gelinkt is naar deze pagina. Vul dan de titel van je verhaal, jouw mailadres (onzichtbaar voor de lezers) en de deeplink naar de betreffende pagina in. Heb je geen eigen blog of webpagina maar wil je wel graag meedoen? Vlammende verzinsels plaatst geen gastberichten, NBR doet dat wel. Stuur dus je inzending naar NBR, zij maken er dan een gastblog van. Zet erbij of je je verhaal onder een pseudoniem of anoniem wilt plaatsten. Zodra jij jouw verhaal gelinkt hebt, zal dit ook zichtbaar worden op de website van NBRplaza. Deel je creatie op social media met de hashtag #PittigProza en / of #EroticaFest en reageer op de inzendingen van anderen.

Door deel te nemen aan deze meme vergroot je het aantal lezers op jouw blog en verbeter je de vindbaarheid op google

Je inzending moet voor 31 maart om 23:55 binnen zijn.

Maak hier een link naar jouw verhaal / dit zijn de inzendingen tot nu toe.


Inlinkz Link Party