Een week geleden plaatste ik de notulen van de derde bijeenkomst van Vlammende verzinsels en nu is het tijd voor de volgende. Ben jij er ook? Gewoon de stoute schoenen aantrekken en doen! Dus, schrijf je verhaal, link het met behulp van de linktool en kom naar een heerlijke, inspirerende bijeenkomst om de feedback op jouw verhaal in ontvangst te nemen, feedback te geven op de andere verhalen, maar vooral ook om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen. De bijeenkomst van november heeft iets te maken met dobbelstenen.

De bijeenkomsten zijn laagdrempelig, gezellig en in verband met de landelijke maatregelen rondom Corona online. Feedback wordt met respect gegeven en er ontstaan keer op keer leuke discussies. We leren enorm veel van elkaar op zo’n middag. Tijdens de bijeenkomst worden geen foto’s gemaakt van de aanwezigen. Ieder die aanwezig is, wil op de een of andere manier ‘anoniem’ blijven en dit wordt volledig gerespecteerd.

De bijeenkomst ‘schrijven met dobbelstenen’:

Datum: Zaterdag 28 november 2020
Tijd: 13:00 tot ongeveer 16:00
Locatie: gewoon thuis op de bank of aan de keukentafel.
Kosten: n.v.t

Als je een verhaal linkt, hoef je niet door te geven dat je aanwezig bent. Link je een verhaal en ben je nog niet eerder aanwezig geweest bij de bijeenkomsten dan zal ik je laten weten hoe en wanneer je in kunt loggen om deel te nemen aan de online bijeenkomst. Er wordt dan op je gerekend. Ben je aanwezig zonder het linken van een verhaal geef dit dan aub uiterlijk 24 juli door via facebook, twitter of email.

Thema

Werp de dobbelstenen, schrijf een verhaal.

Rory’s Story Cubes is een dobbelspel en bestaat uit negen dobbelstenen. Op deze dobbelstenen staan afbeeldingen. Er zijn diverse variaties van dit spel (Fantasie, Mysterie, Astrologie, Helden) en ook verschillende manieren om het te spelen. Voor de bijeenkomst van november heb ik het Klassieke spel gebruikt. De uitleg van het spel is als volgt: De verteller werpt alle negen dobbelstenen, begint met ‘Er was eens …’ en vertelt een verhaal rond de negen zichtbare afbeeldingen. Begin met de afbeelding die als het eerst de aandacht trekt. Gebruik drie dobbelstenen voor het begin, drie voor het midden en drie voor het einde van het verhaal.

Dat is de basis. Deze gaan we loslaten. 🙂

Je werpt de dobbelstenen en schrijft een verhaal aan de hand van de uitkomst van de dobbelstenen. Hoe je dit doet, is aan jou. Het begin bepaal je zelf, het einde ook, zolang de negen geworpen afbeeldingen maar in het verhaal voorkomen. Het is leuk als je een foto maakt van je worp en deze bij je verhaal plaatst. Heb je de dobbelstenen niet? Hier kun je online dobbelen ;), maak dan een screenshot van de worp. Je kunt natuurlijk ook de afbeelding bovenaan deze post gebruiken voor je verhaal.

Wees vooral creatief! Think out of the box!
Alle inzendingen moeten erotisch zijn, maar je mag hier natuurlijk een ander genre aan toevoegen zoals bijvoorbeeld thriller, mysterie, romantiek, humor of science fiction.

Let op!!!

Maximaal 1 inzending per persoon
Verhalen / gedichten moeten minimaal 500 woorden bevatten.
Je mag alleen een verhaal linken voor feedback als je ook daadwerkelijk aanwezig bent bij de bijeenkomst
Tijdens de bijeenkomst worden geen foto’s gemaakt van de aanwezigen

Hoe doe je mee?

Het is fijn als de verhalen aansluiten op het thema van de bijeenkomst, maar andere inzendingen worden ook geaccepteerd voor feedback.

Plaats jouw inzending op je eigen blog of website en voeg deze uiterlijk 27 november 2020, 23:55 toe bij de linktool onderaan dit bericht. Vul de drie velden in, vernieuw de pagina en controleer of je inzending erbij staat. Voeg op jouw blog of website de button van vlammende verzinsels toe en zorg dat deze linkt naar dit bericht.

Wat doen we tijdens een bijeenkomst?

De bedoeling van de bijeenkomsten is het geven van feedback op de ingezonden verhalen en het ontvangen van feedback op jouw eigen verhaal. Je bent niet verplicht om een verhaal in te zenden voor feedback, maar het zou fijn zijn als alle aanwezigen feedback op de verschillende inzendingen hebben voorbereid. Op die manier maken we van de workshop een succes en leren we van elkaar.

Veel creatieplezier en tot zaterdag 28 november 2020

Voeg hieronder je verhaal toe.


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter