Met Pittig Proza daag ik iedere maand schrijvers van erotica uit om verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Deze maand is het thema:

Quarantaine

We maken het nu bijna allemaal mee; door het corona virus zitten mensen over de hele wereld in quarantaine. Ze moeten gedwongen thuis blijven, ook als ze geen tekenen van ziekte of besmetting hebben.

Quarantaine komt met allerlei ongemakken. Sommige mensen werken op afstand vanuit huis, anderen zitten tijdelijk zonder werk. Je mist de sociale contacten met collega’s of van de sportclub. Maar wat doet het met je liefdesleven?

Deze maand daag ik je uit om een (erotisch) verhaal te schrijven waarin de hoofdpersoon in quarantaine zit. Je mag zelf bepalen of je hoofdpersoon alleen of samen met iemand anders gedwongen thuis zit. Of op en cruiseschip, of een ver vakantieoord. Wat betekent de situatie voor hun liefdesleven? Is het mogelijk om op afstand de relatie te onderhouden? Of hebben je hoofdpersonen uit pure verveling seks voor de camera (zoals sommige mensen uit getroffen gebieden in China wel deden)? Vliegen ze elkaar al in de haren, of hebben ze nu eindelijk ‘quality time’ met elkaar? Lukt het ze om ook na een paar weken nog energie op te brengen, of verslonzen ze geheel?

Als je je fantasie extra wilt prikkelen, dan kun je natuurlijk ook een situatie bedenken die niets met corona te maken heeft, maar waarbij er wel sprake is van gedwongen isolatie.

Kortom, de uitdaging van deze maand staat geheel in het teken van ‘quarantaine’

Samenwerking met Erotica Fest van NBR-Plaza

Ook deze maand is de uitdaging zowel op Vlammende Verzinsels als op NBR-Plaza hetzelfde. Als je hieronder je verhaal linkt dan zal deze op beide site’s verschijnen en te lezen zijn. Dit betekent dat nog meer mensen jouw verhalen lezen, er iets van vinden en jou misschien zelfs wel gaan volgen.

Bij meer dan vier verhalen kies ik (of iemand anders, die ik hiervoor benader) een verhaal dat er uit is gesprongen. Dit verhaal krijgt de titel ‘Hete peper’ van de maand en dat is nog niet alles …

Je maakt namelijk ook kans op ‘Aftasten’, het eerste boek uit de Gaisa – Saga. Gaisha is mijn andere project. Nog meer redenen dus om een verhaal te schrijven voor de uitdaging van deze maand.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig.

Je hoeft geen toestemming te vragen om mee te doen, de enige voorwaarde is dat je een eigen blog of website hebt waar jij je verhaal post. Ik plaats geen gastberichten op mijn site. (NBR doet dit overigens wel, dus als je geen eigen blog of webpagina hebt, maar wel graag mee wilt doen, stuur dan je inzending per mail naar hen op. Zet erbij of je het verhaal onder een pseudoniem of anoniem wilt plaatsen. NBR maakt er dan een gastblog van).

Dus; Schrijf een erotisch verhaal rond de bovenstaande opdracht, fictie, non-fictie, dat is aan jou. De inhoud van je verhaal bepaal je zelf, maar onderwerpen die bij de wet verboden zijn, zijn niet toegestaan. (Bestialiteit, pedofilie) De enige echte regel is dat het je eigen woorden moeten zijn – geen kopie of reblogs, geen uitreksels van boeken of verhalen die al elders zijn gepubliceerd en geen reviews van producten of advertenties.

Plaats jouw verhaal op je blog of website en plaats daar de button van Pittig Proza bij. Zorg dat de button is gelinkt naar deze pagina.

Vul hieronder in de linktool de titel van je verhaal, jouw mailadres (niet zichtbaar voor de lezers) en de link naar het betreffende verhaal in.

Deel je creatie op social media met de hashtag #PittigProza en geef feedback op de inzendingen van anderen. Schrijven doe je misschien alleen, maar jezelf hierin verbeteren doe je door te blijven oefenen, verhalen van anderen te lezen en de feedback die je op je verhalen krijgt ter harte te nemen.

Door deel te nemen aan deze meme, vergroot je het aantal lezers op je blog en verbeter je de vindbaarheid op Google.

En, voor het geval je het nog niet wist. Als je ooit al eens eerder een verhaal schreef wat geschikt is voor deze uitdaging, voel je vrij deze onderaan de pagina te linken.

Link je verhaal voor 30 april 2020, 23;55 om er zeker van te zijn dat anderen deze ook kunnen lezen.

Link hieronder je verhaal.


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter