Met Pittig Proza daag ik schrijvers van erotica iedere maand uit verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Dit doe ik samen met Erotica Fest van NBRplaza. De uitdaging van mei heeft als thema;

Een foute man (of vrouw)

Allereerst; wat is nu precies een foute man (of vrouw). Er zijn boeken en webpagina’s over vol geschreven en vaak gaat het daar over narcisten, notoire vreemdgangers of zelfs sociopaten. Mannen en vrouwen die geen enkele rekening houden met anderen en anderen voortdurend naar beneden halen. Vaak schrijven boeken ook over hoe je dergelijke personen herkent en vervolgens kunt ontlopen want laten we eerlijk zijn; niemand zal erg veel zelfvertrouwen krijgen of gelukkig worden in een relatie met dergelijke types. Dit zijn dan ook de extreme voorbeelden.

Wat is een foute man (of vrouw) voor jou?

Het begrip goed of fout is voor iedereen anders. Als jij bijvoorbeeld graag een langdurige relatie met alles erop en eraan wil, en de ander wil dat niet, dan zit er iets ‘fout’. Of als iemand je meteen claimt, terwijl jij het juist rustig op wil bouwen dan kan dat voor jou een ‘foute’ partner zijn. Het hoeft dus niet meteen heel extreem te zijn. Wanneer intenties tussen twee mensen verschillen en dit niet meteen duidelijk is, kan een relatie of een persoon dus al fout zijn. Maar misschien heb jij of heeft jouw personage wel hele andere criteria voor een foute man of vrouw. Misschien heeft fout bijvoorbeeld wel te maken met politieke voorkeur, of met het verleden van een personage. Jij verzint het en schrijft daar een verhaal bij.

Uiteraard hou je bij het schrijven van je verhaal rekening met de spelregels van Pittig Proza en Erotica Fest. Deze kun je hier nog eens op je gemak nalezen.

Op 31 mei, 23:55 sluit deze uitdaging en kun je geen verhalen meer linken.

Samenwerking met NBR Plaza

Ook deze maand is de schrijfuitdaging op zowel Vlammende Verzinsels als NBR Plaza hetzelfde. Als je een verhaal schrijft en deze toevoegt via de linktool hieronder, zal deze ook bij Erotica Fest op NBR Plaza verschijnen. Dit betekent dat nog meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen. Bij meer dan vier verhalen (de verhalen die Marc en ikzelf schrijven bij de uitdagingen zijn uitgesloten van deelname) kiezen wij, of iemand anders die we daarvoor benaderen, een verhaal dat eruit springt. Dit is altijd een persoonlijke mening. Dit verhaal krijgt dan de titel ‘de Hete Peper’ en dat is nog niet alles …

Alle deelnemende verhalen worden door mij en Marc voorzien van korte feedback.

Maak hieronder de link naar jouw verhaal


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter