Goede voornemens – Pittig Proza #1

Omdat het de allereerste uitdaging van Pittig Proza is, neem ik deze maand zelf de top-3 voor mijn rekening. Het spreekt voor zich dat mijn eigen verhaal dan is uitgesloten 🙂

De top – 3 voor Pittig Proza #1 is dan ook als volgt:

 1. Dharma – NBRPlaza’s Marc van Lier – Goede voornemens en trouw blijven aan jezelf zijn in dit verhaal niet persé dezelfde dingen.
 2.  Jeukende vingers – Marie – Rebelle – Een heerlijk verhaal en een zeer geslaagde erotische masturbatiescene.
 3. Champagne – Ondeugend eikeltje – Lekker kort en krachtig met een komische noot.

2018 is nog maar net nieuw en vanaf dit moment kan het nog alle kanten op, voor iedereen. Een nieuwe jaar vol kansen en zoals altijd bij nieuwe jaren hebben heel veel mensen zich van alles voorgenomen. Ze gaan meer sporten, minder hard werken, meer tijd met hun dierbaren doorbrengen, misschien gaan ze wel een verre reis maken … Goede voornemens, want aan het begin van een nieuw jaar liggen alle opties nog open, is nog niets kapot en kunnen we heel voorzichtig de eerste stapjes in het jaar gaan zetten. De uitdaging van de allereerste Pittig Proza is dan ook;

Schrijf een verhaal waarin goede voornemens centraal staan.

Je hoeft geen toestemming te vragen om mee te doen, de enige voorwaarde is dat je een eigen blog of website hebt waar jij je verhaal post. In principe plaats ik geen gastberichten op mijn site. Als je hier vragen over hebt, kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen.

Misschien onnodig te vermelden, maar uiteraard is het de bedoeling dat je verhaal erotisch is en dat mag zoetsappig, stomend of kinky zijn, misschien zelfs wel een beetje pervers, you name it. Verder ben je vrij om ieder ander genre toe te voegen.

Dus; Schrijf een erotisch verhaal van niet meer dan 2500 woorden rond het bovenstaande thema, fictie, non-fictie, dat is aan jou. De inhoud van het verhaal bepaal je zelf, maar onderwerpen die wettelijk verboden zijn, zijn niet toegestaan. De enige, echte regel is dat het je eigen woorden moeten zijn – geen kopie of reblogs, geen uittreksels van boeken of verhalen die al elders gepubliceerd zijn en geen reviews van producten of advertenties.

Plaats jouw verhaal op je eigen weblog of website en plaats daar de button van Pittig Proza bij. Zorg dat de button gelinkt is naar deze pagina.

Vul hieronder in de linktool de titel van je verhaal in, jouw email adres (niet zichtbaar voor de lezers) en de link naar het betreffende verhaal.

Deel je creatie op social media met de hashtag #PittigProza en geef feedback op de inzending van anderen. Schrijven doe je misschien alleen, maar jezelf verbeteren doe je door te blijven oefenen, verhalen van anderen te lezen en door de feedback die je krijgt op je verhalen ter harte te nemen. Uiteindelijk willen we allemaal de beste schrijver worden die we kunnen zijn, toch?

Je inzending moet voor 31 januari, 23:55 binnen zijn.

Het kan zijn dat ik je in de loop van januari benader met de vraag of je uit alle ingezonden verhalen een top-3 wilt maken (mits er natuurlijk voldoende verhalen gelinkt zijn). Dit is uiteraard niet verplicht, maar het zou leuk zijn als ik niet altijd degene ben die de top-3 samenstelt.

Levert deze top-3 je nog iets op? Nou, in de eerste plaats natuurlijk de eer, maar … Ero-scripta brengt iedere twee maanden een klein boekje uit; Prikkelzinnen! en zij kiezen vanuit de Prikkelzinnen! bijeenkomsten 2 of 3 verhalen die geschikt zijn voor publicatie en Pittig Proza mag ook een of twee verhalen aanleveren. Er bestaat dus een kans dat jouw verhaal gepubliceerd wordt in Prikkelzinnen! Deze boekjes zijn prachtige verzamelobjecten.

Dus, doe gewoon mee en misschien staat jouw verhaal straks in die top-3 en misschien zelfs wel in Prikkelzinnen!


 

Dit zijn de verhalen tot nu toe / Uplink hier je verhaal.

2 reacties

 1. Marie Rebelle

  Dat ik hier in de top 3 eindigde maakte me wel heel erg blij!

  Rebel xox

 2. wilfred

  Met plezier gelezen. Zou zomaar echt kunnen gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!