Ze is een professional die alle zorg- of verplegingstaken onmiddellijk uit kan voeren, ook midden in de nacht. Ze is een deskundig behandelaar en een vertrouwde metgezel. Iemand die dicht in de buurt is, die waaks en oplettend is en die de juiste aandacht en verzorging kan bieden. Doe Maar schreef ooit een liedje over haar en het idee spreekt bij velen tot de verbeelding. Misschien ook wel bij jou …
Met andere woorden; Pittig Proza #3 staat in het teken van

De nachtzuster

Gebruik je fantasie en ’think out of the box’

Pittig Proza #2 ‘Grand Canyon‘ leverde vier verhalen op waarvan binnenkort de top 3 bekend wordt gemaakt. Laten we kijken of het thema ‘Nachtzuster’ meer verhalen oplevert.

je hoeft geen toestemming te vragen om mee te doen, de enige voorwaarde is dat je een eigen blog of website hebt waar jij je verhaal post. In principe plaats ik geen gastberichten op mijn site. Mocht je hier vragen over hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen.

Het is misschien onnodig te vermelden, maar uiteraard is het de bedoeling dat je verhaal erotisch is. Dat mag zoetsappig, stomend of kinky zijn, misschien zelfs wel een beetje pervers, you name it. Verder ben je vrij om ieder ander genre aan je verhaal toe te voegen.

Dus; Schrijf een erotisch verhaal  rond het bovenstaande thema, fictie, non-fictie, dat is aan jou. De inhoud van het verhaal bepaal je zelf, maar onderwerpen die bij de wet verboden zijn, zijn niet toegestaan. (bestialiteit, pedofilie)
De enige echte regel is dat het je eigen woorden moeten zijn – geen kopie of reblogs, geen uittreksels van boeken of verhalen die al elders gepubliceerd zijn en geen reviews van producten of advertenties.

Heb je een oud verhaal dat voldoet aan het thema, dan ben je natuurlijk vrij om dit verhaal te gebruiken. Op die manier creëer je ook weer meer verkeer naar je eigen blog en wie wil dit nu niet?

Plaats jouw verhaal op je eigen weblog of website en plaats daar de button van Pittig Proza bij. Zorg dat de button is gelinkt naar deze pagina.

De top-3 voor #PittigProza is deze keer gedaan door Hans Bakker, waarvoor dank en ziet er als volgt uit:

1. Laatste nacht – Dit verhaal raakte me, ontroerde me en overmande me tevens met een zekere triestheid. Maar als het zover is dat ik de drempel van het leven naar de dood over moet, dan graag met een einde zoals geschetst in dit prachtige verhaal.
2. Valentijn – Een heerlijk prikkelend verhaal, lekker vlot geschreven en nieuwsgierig makend naar de afloop. Ik heb er erg van genoten.
3. Brekebeen en zijn nachtzuster – Een spannend verhaaltje, misschien een beetje voorspelbaar, maar daardoor niet met minder plezier gelezen.

Vul hieronder in de linktool de titel van je verhaal, jouw email adres (niet zichtbaar voor de lezers) en de link naar het betreffende verhaal in.

Deel je creatie op social media met de hashtag #PittigProza en geef feedback op de inzending van anderen. Schrijven doe je misschien alleen, maar jezelf hierin verbeteren doe je door te blijven oefenen, verhalen van anderen te lezen en door de feedback die je krijgt op je verhalen ter harte te nemen. Uiteindelijk willen we allemaal de beste schrijver worden die we kunnen zijn.

Je inzending moet voor 31 maar, 23:55 binnen zijn.

Het kan zijn dat ik je in de loop van maart benader met de vraag of je uit alle ingezonden verhalen een top-3 wilt maken (mits er natuurlijk voldoende verhalen zijn gelinkt.) Dit is uiteraard niet verplicht, maar het zou leuk zijn als ik niet altijd degene ben die de top-3 samenstelt.

Levert deze top-3 je nog iets op? Nou, in de eerste plaats natuurlijk de eer, maar …
Ero-scripta brengt iedere twee maanden een klein boekje uit; Prikkelzinnen! en zij kiezen vanuit de Prikkelzinnen! bijeenkomsten 2 of 3 verhalen die geschikt zijn voor publicatie en Pittig Proza mag elke twee maanden ook één of twee verhalen aanleveren. Er bestaat dus een kans dat jouw verhaal gepubliceerd wordt in Prikkelzinnen! (Mits je hier je toestemming voor geeft natuurlijk) Deze boekjes zijn prachtige verzamelobjecten.

Dus, doe gewoon mee en misschien staat jouw verhaal straks in die top-3 en misschien zelfs wel in Prikkelzinnen!
Dit zijn de verhalen tot nu toe / Uplink hier je verhaal.