Micina

Hij was haar eerste alles. Ze heeft het nooit aan iemand verteld. Ze was misschien jong, maar niet dom. Ze wist dat zijn liefde voor haar te jonge lichaam geheim moest blijven tot ze oud genoeg zou zijn, maar ze adoreerde hem met de blinde passie die jonge vrouwen voor hun allereerste minnaar kunnen hebben.


Nieuwsgierig geworden naar de rest van dit verhaal? Het verscheen in de bundel met de titel ‘Lustgravin’ Deze bundel is nu overal in de (online) boekenhandel verkrijgbaar. In paperback, ebook én bij kobo en koboplus. Klik op de afbeelding hieronder en je gaat direct naar de bestelpagina. Een recensie van de bundel lees je hier.

5 reacties

 1. luckyman

  Een mooi en zeker gedurfd verhaal waarin haat en liefde met elkaar de strijd aangaan. Ik vond de wurgscene aan het eind mooi. Suggestie: probeer de innerlijke monologen – wat iemand denkt zonder te spreken – eens op een andere toon, met een andere stem te vertellen. Dan springt het er net even wat meer uit.

 2. Antoinette

  Wat een prachtig verhaal, vol liefde en verlangen. Prachtig hoe de personage van Micina op het eind versmelten met die van haar geliefde, hoe ze weer ‘samen’ zijn. Het verhaal leest heerlijk weg!

  Een paar puntjes…
  * Hij was was er ongevoelig voor… (een ‘was’ te veel)
  * … haar stevig bij haar borsten pakt (er mist een punt)
  * Je bent Micinia. (het moet Micina zijn, toch?)

  Antoinette

  • Sandra

   Dank je wel, ook voor de puntjes 🙂

 3. 2Pet

  Halverwege het verhaal ben ik terug gegaan naar het begin omdat ik me een andere voorstelling had gemaakt van waarom Micina niet kan zien. Dat haalt me uit de ‘flow’ van een verhaal dat heerlijk vlot leest. Een puntje van kritiek: Ik heb moeite met het volgende: “Ze loopt naakt en geblinddoekt over een boulevard en het moet er haast wel druk zijn.” Dat doe je toch niet? Ok, het is fantasie, maar toch … Thuis, met gelijkgestemden: okay. Maar en plein public?

  • Sandra

   klopt, dat doe ik niet, maar zij wel 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!