Arthur loopt om het bed heen. Hij checkt de bevestiging rond de metalen bollen. Het zit stevig. Niet te stevig. Ze zal zich geen pijn doen, maar ze kan geen kant op. Ze tilt haar hoofd op als hij weer naar de andere kant van het bed loopt. De spieren in haar schouders bewegen onder haar huid. Hij trekt aan het materiaal aan haar enkels. Ze kreunt zacht en protesteert als hij een foto maakt. Hij grijnst en vraagt zich af hoe ze zal reageren als ze de videocamera ziet. Ze weet het niet. Nog niet. Het ding staat bij het voeteneind van het bed. Arthur wil dit vastleggen zodat ze er later, samen, naar kunnen kijken. Hij wil dat ze ziet hoe haar lichaam reageert.

Hij stelt de camera scherp, haalt haar en het bed nog iets dichterbij. Als een groot, levend kruis ligt ze op de donkere lakens. Haar vloeiende lijnen zijn prachtig. Haar rug, de glooiing van haar heupen, de welving van haar billen, net twee zachte, ronde kadetjes, haar gespierde, gespreide benen en het open, donkerroze hart daartussen. Het glinstert. Ze is al geil. Hij wil haar nog geiler.

Haar billen huppen in een schokje omhoog als hij de wandvibrator tussen haar benen omhoog schuift en de dikke knop tegen haar roze vlees duwt. Meteen schakelt hij het apparaat in. Standje twee. Haar favoriete stand. Haar billen huppen nog een keer omhoog en ze slaakt een geile zucht als ze haar kruis tegen de witte, trillende bal duwt. Arthur volgt haar bewegingen en haar geluiden. Ze draait met haar heupen en probeert haar eigen ritme te maken. Hij schakelt door naar standje drie, wacht tot haar lichaam en ander ritme zoekt en gaat weer terug naar twee. Ze jammert. Het duurt lang voor ze doorheeft dat hij het wil bepalen. Ze mag komen, maar op zijn manier en pas wanneer hij het wil. Zo nu en dan duwt hij de vibrator steviger tegen haar lipjes. Ze kreunt, hijgt en gaat sneller ademen. Ze is zo voorspelbaar in haar geluiden en hij weet dat haar tong nu een beetje uit haar mond steekt. Standje vier nu en terug naar één. Hij duwt een vinger bij haar naar binnen. Het gaat zo makkelijk. Ze is zo nat nu. Ze rekt en strekt haar voeten, balt haar vuisten en slaakt hortende ja kreetjes. Nog heel even. Ze is er bijna. Een hese grom. Een diepe zucht …

Arthur ruikt aan zijn vinger en trekt de vibrator weg van haar gezwollen vlees. Ze duwt haar buik in het matras en hijgt teleurgesteld. Hij lacht zacht en loopt naar het hoofdeind. De blos op haar wangen is dieper geworden, de glans in haar ogen ook.

Hij opent zijn broek, pakt haar bij haar haren zodat ze hem wel aan moet kijken en trekt zich af. Ze volgt de bewegingen van zijn hand en gaat met haar tong langs haar mond, kreunt vanwege haar ongemakkelijke houding. Heel even. Drie, vier stevige bewegingen langs de stam van zijn lul. Een druppel vocht aan zijn eikel. Hij veegt het af aan haar lippen en duwt zijn eikel ertussen. Steeds een beetje verder tot hij met zijn buik tegen de spijlen van het bed aan staat en haar mond helemaal door hem gevuld is. Tien seconden, twintig, een halve minuut. Haar ogen worden groter. Ze worstelt en de kadetjes komen omhoog. Hij trekt terug, sluit zijn broek en loopt weer naar het voeteneind. Zijn vlakke hand landt op de ronding van haar billen. Links, dan rechts. Ze duwt haar gezicht in het matras. Haar vlees trilt. Dat kan hij later aan haar laten zien, in slowmotion. De impact van zijn hand op haar huid. De verandering van kleur ook.

Hij schuift de vibrator weer tegen haar vlees. Standje twee, drie, één. Tot ze zich overgeeft aan de trillingen. Hij lacht omdat ze geen geluid probeert te maken. Ze wil zich niet verraden. Het haalt niets uit Hij kent haar. Hij weet precies hoe ze reageert en wat haar klanken zijn. De tonen van haar naderende climax kent hij als geen ander. Hij wacht op haar hortende ja kreetjes, haar hese grom en trekt het apparaat weg bij haar verlangende kutje.

Bij het hoofdeind voedt hij haar met zijn zoute vocht en harde vlees. Zijn eikel achterin haar keel, haar lippen langs zijn stam. De blos op haar wangen dieper, haar glanzende ogen nog groter. Veertig seconden en de kadetjes schokken weer omhoog. De huid van haar billen gloeit.

Arthur herhaalt het geile ritueel. Haar hortende ja kreetjes komen steeds sneller. Haar roze kutvlees wordt steeds vochtiger. Zijn eikel blijft steeds langer in haar keel. Vijftig seconden. Meer dan een minuut. Dikke, doorzichtige kwijldraden als hij haar weer loslaat. De kadetjes huppen nog steeds. De pauzes worden langer. Zijn lul staat op springen. De huid van haar billen is nu diep en glanzend rood.

Ze kreunt al voor hij de vibrator tegen haar vlees duwt. Haar armen en benen trekken aan de zachte boeien. Standje één. Te zacht voor haar solomomenten. Nu meer dan ze kan verdragen. De kadetjes huppen spastisch met de trillingen mee. De ja kreetjes slaat ze over. Ze gromt alleen nog maar, balt haar vuisten en hij laat haar komen. Haar rauwe grom hoorde hij nog niet eerder. Ze schreeuwt en strekt haar tenen. Haar schaamlippen zuigen zich vast aan de trillende knop. Hij voert de vibraties op. Standje twee, drie, vier. Ze smeekt dat hij moet stoppen. Hij stopt niet en gaat tussen haar gespreide benen zitten. Zijn dikke eikel duwt haar open. Hij glijdt makkelijk bij haar naar binnen en laat haar gevoelige billen nog feller gloeien. Vier stoten, vijf. Ze jammert en kermt. De vibraties trillen door naar zijn ballen. Een zesde stoot en hij stroomt met een rauwe schreeuw in haar leeg. De gloeiend warme kadetjes rillen tegen zijn buik. Hij blijft zwaar op haar liggen tot al haar geluiden en bewegingen zijn weggeëbd.


Geschreven voor #PittigProza #JanuariKinksFetishesFestival2021 1 januari ‘Edging’