De afgelopen weken – maanden werd ik wat in beslag genomen door andere zaken en was er weinig ruimte in mijn hoofd voor het schrijven en aanverwante zaken. En dan bedoel ik vooral actief schrijven. Op de achtergrond blijven mijn verhalen en aanverwante zaken zeker een rol spelen. Nu ik vakantie heb en de ‘hittegolf’ van deze dagen weinig overlaat dan enkel de rustige activiteiten, verschijnt er weer ruimte in mijn hoofd. Een vriend zei ooit ‘ieder krijgt wat hem toekomt’ en daar maak ik dan ook maar gebruik van. 😉

Hoewel de datum voor deze bijeenkomst al bekend was, was er nog geen thema en hoewel ik hoop dat 7 oktober de temperaturen van 30 graden of zelfs hoger het land weer hebben verlaten, vind ik het toch een mooi thema.

Dat gezegd hebbende; het is ook wat kort dag dus deelnemers die nog een verhaal hebben liggen waar zij graag feedback op krijgen zijn vrij deze mee te nemen voor de bijeenkomst. Sterker nog, ook zonder verhaal ben je van harte welkom. Laat me dan wel even weten dat je aanschuift zodat ik het uiteindelijke aantal door kan geven aan het restaurant waar we elkaar zullen ontmoeten.

Ben jij er ook? Gewoon de stoute schoenen aantrekken en doen! Dus, schrijf je verhaal, link het met behulp van de linktool en kom naar een heerlijke, inspirerende, online bijeenkomst om de feedback op jouw verhaal in ontvangst te nemen, feedback te geven op de andere verhalen, maar vooral ook om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen.

De bijeenkomsten zijn laagdrempelig, gezellig en leren we heel veel van elkaar. Feedback wordt met respect gegeven en er ontstaan keer op keer leuke discussies. Tijdens de bijeenkomst worden geen foto’s gemaakt van de aanwezigen. Ieder die aanwezig is, wil op de een of andere manier ‘anoniem’ blijven en dit wordt volledig gerespecteerd.

De bijeenkomst:

Datum: Zaterdag 7 oktober 2023
Tijd: 12:00 tot ongeveer 16:00
Locatie: Deelnemers ontvangen bericht over de locatie.
Kosten: € 5,- p.p te voldoen bij de bijeenkomst of middels een tikkie van de organisator.

Tijdens de bijeenkomsten maken we gebruik van wat het cafe te bieden heeft. Denk hierbij aan koffie, thee e.d. en een lekkere lunch. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening.

Als je een verhaal linkt, hoef je niet door te geven dat je aanwezig bent, er wordt dan op je gerekend. Ben je aanwezig zonder het linken van een verhaal geef dit dan aub uiterlijk 20 april door via facebook, twitter of mail zodat ik het definitieve aantal deelnemers door kan geven aan het restaurant.

Hittegolf

het thema voor deze bijeenkomst is dus Hittegolf, maar nogmaals, voel je vrij om ook een ander verhaal, zonder dit thema, waar je graag feedback op wil, te delen.
Wees vooral creatief! Think out of the box!
Alle inzendingen bevatten erotische elementen, maar je mag hier natuurlijk een ander genre aan toevoegen zoals bijvoorbeeld thriller, mysterie, romantiek, humor of science fiction.

Let op!!!

Maximaal 1 inzending per persoon
Verhalen / gedichten moeten tussen de 500 – 5000 woorden bevatten
Je mag alleen een verhaal linken voor feedback als je ook daadwerkelijk aanwezig bent bij de bijeenkomst
Tijdens de bijeenkomst worden geen foto’s gemaakt van de aanwezigen

Hoe doe je mee?

Plaats jouw inzending op je eigen blog of website en voeg deze uiterlijk 4 oktober 2023, 23:55 toe bij de linktool onderaan dit bericht. Vul de velden in, vernieuw de pagina en controleer of je inzending erbij staat.

Wat doen we tijdens een bijeenkomst?

De bedoeling van de bijeenkomsten is het geven van feedback op de ingezonden verhalen en het ontvangen van feedback op jouw eigen verhaal. Je bent niet verplicht om een verhaal in te zenden voor feedback, maar het zou fijn zijn als alle aanwezigen feedback op de verschillende inzendingen hebben voorbereid. Op die manier maken we van de workshop een succes en leren we van elkaar.

Nooit eerder bij een bijeenkomst geweest, maar nieuwsgierig, neem een kijkje bij de eerdere bijeenkomsten en/ 0f neem contact met me op. Dat kan ook prima via het contactformulier op deze site.

Veel creatieplezier en tot zaterdag 7 oktober 2023.

Maak hieronder de link naar jouw verhaal.


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter