Elke maand kies ik (of iemand anders die ik hiervoor benader) één verhaal uit alle deelnemende verhalen en krijgt dit verhaal de beloning ‘De Hete Peper’ van de maand. Vervolgens wijd ik hier een stukje aan op mijn blog en promoot ik dit op social media. Dit kan dus nog meer verkeer naar jouw blog of web-site betekenen en misschien zelfs wel nog meer volgers. Hieronder de verdiende Hete Peper van de schrijfuitdaging van vorige maand.

Ook kans maken? Doe dan mee met de schrijfuitdaging van September.

De schrijfuitdaging van augustus, met als thema ‘Vakantieliefde’, leverde in totaal 10 gelinkte verhalen op en deze verhalen verschenen vanwege de samenwerking met NBRplaza ook bij Erotica Fest. Deze maand heb ik zelf de hete peper gekozen en natuurlijk heb ik hier ook een motivatie bij gegeven. Over deze uitslag kan niet gecommuniceerd worden. Bedanken kan uiteraard wel 🙂
De Hete Peper voor Pittig Proza #8 ~ ‘Vakantieliefde’ gaat naar;

Emily – De strandwachtpost

Sanna; ‘Eerlijk gezegd ben ik heel blij dat ik niet elke keer de hete peper hoef ‘uit te reiken’, de verhalen verrassen me namelijk elke keer en daardoor wordt het ook steeds moeilijker een favoriet te kiezen. Ik ben ook blij dat ik de uitdaging samen met NBR ben gaan doen en dat hier  elke maand weer zoveel erotica bloggers en auteurs aan mee doen!

Waarom ik heb gekozen voor ‘De strandwachtpost’? Dit verhaal begint vrij donker en roept daardoor ook een zekere spanning op die mij vooral nieuwsgierig maakt naar wat er aan de situatie op dat strand vooraf is gegaan. Ik vind het knap hoe je de donkere sfeer letterlijk en figuurlijk in een flits weet om te zetten naar licht en plagend erotisch. Wat mij betreft  een dik verdiende hete peper dus!

Nieuwsgierig naar deze ‘Hete Peper’?

Hieronder ga je direct naar het verhaal.

Emily Gefeliciteerd!