Elke maand kies ik (of iemand anders die ik hiervoor benader) één verhaal uit alle deelnemende verhalen en krijgt dit verhaal de beloning ‘De Hete Peper’ van de maand. Vervolgens wijd ik hier een stukje aan op mijn blog en promoot ik dit op social media. Dit kan dus nog meer verkeer naar jouw blog of web-site betekenen en misschien zelfs wel nog meer volgers. Hieronder de verdiende Hete Peper van de schrijfuitdaging van vorige maand. Ook kans maken. Doe dan mee met de schrijfuitdaging van juli.

De schrijfuitdaging van juni, met als thema 25 woorden, leverde in totaal 19 gelinkte verhalen op en deze verhalen verschenen vanwege de samenwerking met NBRplaza ook bij Erotica Fest. Deze maand is de hete peper uitgereikt door Jor Adam. Hij heeft hier ook een motivatie bij gegeven. Over deze uitslag kan niet gecommuniceerd worden. Bedanken kan uiteraard wel 🙂

De Hete Peper voor Pittig Proza #6 ~ 25 woorden gaat naar;

Alicia – Honger

Jor Adam; ‘Ik mocht deze maand kiezen welke ‘Pittig Proza’ inzending de titel ‘Hete Peper’ krijgt. De uitdaging was om een (erotisch) verhaal te schrijven van maximaal 25 woorden.
Voor mijn keuze heb ik de volgende criteria gebruikt:
0. Het verhaal heeft maximaal 25 woorden, exclusief de titel.
1. Het is een verhaal, poëzie dus alleen als het verhalend is.
2. Het is een écht verhaal, geen statisch plaatje. Er gebeurt iets, een verandering. Liefst met een fijne twist
3. Het is erotisch (breed begrip, zo bekijk ik het ook), het moet opwinden. 
 Dat kan lief en mooi zijn, maar ook schurend, ongemakkelijk of zelfs afstotend.
Ik had me voorgenomen dat, als er een bijdrage zou zijn die helemaal niet aan de criteria voldoet maar me wèl stomend geil maakt, ik daarvoor zou gaan.
Alle inzendingen heb ik met plezier gelezen, een aantal waren stevig lustopwekkend.
Mijn top drie:

Honger’ – Alicia
‘Verloren’ – Emily’
‘Hoog ~ Laag’ – Tata’O

Gefeliciteerd Alicia, jij schreef mijn favoriete verhaal. Het voldoet aan al mijn criteria èn maakte me stomend geil. Als winnares van de ‘Hete Peper’ van juni 2018 krijg je van mij een boek naar keuze!

Nieuwsgierig naar deze ‘Hete Peper’? Hieronder ga je direct naar het verhaal.

Honger

@Alicia, Gefeliciteerd! En neem voor je boek contact op met Jor! Dat kan via facebook of twitter.