Elke maand kies ik (of iemand anders die ik hiervoor benader) één verhaal uit alle deelnemende verhalen en krijgt dit verhaal de beloning ‘De Hete Peper‘ van de maand. Vervolgens wijd ik hier een stukje aan op mijn blog en promoot ik dit op social media. Dit kan dus nog meer verkeer naar jouw blog of web-site betekenen en misschien zelfs wel nog meer volgers.

Hieronder de verdiende Hete Peper van de schrijfuitdaging van vorige maand.

Ook kans maken? Doe dan mee met de schrijfuitdaging van januari

De schrijfuitdaging van december, met als thema ‘de biecht’, leverde in totaal 5 gelinkte verhalen op en deze verhalen verschenen vanwege de samenwerking met NBRplaza ook bij Erotica Fest.

Deze keer vroeg ik Marc van Lier de hete peper uit te reiken en hij gaf hier ook een kleine motivatie bij.
De Hete Peper voor Pittig Proza #24 ~ ‘De biecht’ gaat naar;

Mahotsukai
Met het verhaal
Artho’s biecht

Marc; Zonder de andere verhalen te kort te doen, was het voor mij direct duidelijk welk verhaal de ‘hete peper’ van deze maand verdient. Zonder twijfel is dat ‘Artho’s Biecht’ van Mahotsukai. OK, ik twijfelde heel even, omdat dit verhaal al een paar jaar oud is, en al eens was ingediend bij de EWA schrijfmarathon. Ik herinner me die ronde nog goed. Het was een schrijfopdracht waarin het verhaal zich in het donker moest afspelen en het dus vooral om de zintuigen horen, ruiken en proeven moest gaan. Hoe dan ook, dit verhaal van Mahotsukai past ook perfect in de uitdaging van deze maand, die draaide om het biechten. De manier van schrijven en het woordgebruik geven dit verhaal een zinderende spanning met prachtige metaforen en herkenbare kwellingen. Als er een erotica auteur is die het verdient om aangemoedigd te worden dan is het Mahotsukai. Want ik wil nog veel meer van hem lezen.’

Nieuwsgierig geworden? Hieronder ga je direct naar het verhaal.

Mahotsukai, gefeliciteerd!