Elke maand kies ik (of iemand anders die ik hiervoor benader) één verhaal uit alle deelnemende verhalen en krijgt dit verhaal de beloning ‘De Hete Peper‘ van de maand. Vervolgens wijd ik hier een stukje aan op mijn blog en promoot ik dit op social media. Dit kan dus nog meer verkeer naar jouw blog of web-site betekenen en misschien zelfs wel nog meer volgers.

Hieronder de verdiende Hete Peper van de schrijfuitdaging van vorige maand.

Ook kans maken? Doe dan mee met de schrijfuitdaging van juni

De schrijfuitdaging van maart, met als thema ‘masturberen’, leverde in totaal 8 gelinkte verhalen op en deze verhalen verschenen vanwege de samenwerking met NBRplaza ook bij Erotica Fest. Deze keer is de hete peper uitgereikt door een van mijn favoriete collega-auteurs Mahotsukai.

De Hete Peper voor Pittig Proza #17 ~ ‘Masturberen’ gaat naar;

Senseless

Mahotsukai; ‘Een masturbatiescène is voor een schrijver nog niet zo gemakkelijk. Enerzijds is er de handeling, de masturbatie zelf, die een beschrijving verdient. Maar belangrijker nog is de drijfveer: de bron, de fantasie, de beelden die  degene die masturbeert ziet. Slaagt de schrijver erin de lezer te overtuigen dat die beelden zó opwindend zijn dat masturbatie – letterlijk- voor de hand ligt?

Senseless” is dan wat bij betreft met afstand het beste verhaal. Het schakelt vloeiend en overtuigend tussen de handeling van masturbatie in het heden en de fantasieën (in dit geval herinneringen) die daarvoor de brandstof vormen. De sfeer is zwoel, de opwinding voelbaar, het is lust in al zijn rauwheid. Het verhaal is daarnaast duidelijk met veel zorg en aandacht geschreven.

Ik vond het leuk dat er verschillende ‘verschijningsvormen’ van masturbatie langskwamen. In je eentje, samen, of (min of meer stiekem) kijkend naar anderen in real life of achter een scherm. Ook bijzonder (leuk) dat Kanaal 69 er een gedicht aan heeft durven te wijden, dat is best een uitdaging en zien we niet iedere dag. Compliment.’

Nieuwsgierig naar deze ‘Hete Peper’?

Hieronder ga je direct naar het verhaal

@Mahotsukai, dank voor de tijd die je in deze hete peper hebt gestoken en ook dank voor je mooie feedback op mijn verhaal.