Hete peper Pittig Proza #12

Elke maand kies ik (of iemand anders die ik hiervoor benader) één verhaal uit alle deelnemende verhalen en krijgt dit verhaal de beloning ‘De Hete Peper‘ van de maand. Vervolgens wijd ik hier een stukje aan op mijn blog en promoot ik dit op social media. Dit kan dus nog meer verkeer naar jouw blog of web-site betekenen en misschien zelfs wel nog meer volgers. Hieronder de verdiende Hete Peper van de schrijfuitdaging van vorige maand.

Ook kans maken? Doe dan mee met de schrijfuitdaging van januari.

De schrijfuitdaging van december, met als thema ‘Flashback’, leverde in totaal 5 gelinkte verhalen op en deze verhalen verschenen vanwege de samenwerking met NBRplaza ook bij Erotica Fest. Deze keer is de hete peper uitgereikt door de winnares van de vorige ‘Yara Dusoleil’. Hierover kan niet gecommuniceerd worden. Bedanken kan uiteraard wel 🙂

De Hete Peper voor Pittig Proza #12 ~ ‘Flashback’ gaat naar;

Hans Bakker met het verhaal
‘Het is altijd weer hetzelfde liedje’

Yara; ‘Ik vind dit een opwindend verhaal. De details in de aanloop naar het bezoek aan de prostitué vind ik realistisch beschreven. Het maakte dat ik me goed kon inleven in de hoofdpersoon, ook al staat hij ver van mij vandaan. Zijn niet te stillen verlangen staat de liefde voor Annie niet in de weg, dat vind ik mooi. En ook het innerlijke gevecht van de hoofdpersoon vind ik ook heel goed weergegeven.

Nieuwsgierig naar deze ‘Hete Peper’?
Hieronder ga je direct naar het verhaal

Hans, Gefeliciteerd!


1 reactie

  1. Hans

    Dank je Yara voor je lovende woorden en het toekennen van De Hete Peper voor mijn bijdrage aan de Proza #12. Ik voel me zeer vereerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!