Elke maand kies ik (of iemand anders die ik hiervoor benader) één verhaal uit alle deelnemende verhalen en krijgt dit verhaal de beloning ‘De Hete Peper‘ van de maand. Vervolgens wijd ik hier een stukje aan op mijn blog en promoot ik dit op social media. Dit kan dus nog meer verkeer naar jouw blog of web-site betekenen en misschien zelfs wel nog meer volgers. Hieronder de verdiende Hete Peper van de schrijfuitdaging van vorige maand.

Ook kans maken? Doe dan mee met de schrijfuitdaging van december.

De schrijfuitdaging van november, met als thema ‘de openingszin’, leverde in totaal 4 gelinkte verhalen op en deze verhalen verschenen vanwege de samenwerking met NBRplaza ook bij Erotica Fest. Deze maand heb ik zelf de hete peper uitgereikt. Hierover kan niet gecommuniceerd worden. Bedanken kan uiteraard wel 🙂

De Hete Peper voor Pittig Proza #11 ~ ‘De openingszin’ gaat naar;

Yara Dusoleil

Sanna; ‘Ik vind dit een opwindend verhaal. De beschrijving over het bezoek aan een parenclub en welke toevoeging dit geeft aan de relatie van het personage en haar partner vind ik heel speels en natuurlijk. Ook heel mooi dat het de hoofdpersonen duidelijk niet alleen maar gaat om zoveel mogelijk seks, maar juist om die ene persoon. Natuurlijk is dat in dit verhaal ook Ilse. 🙂
Die Ilse heeft in november de gemoederen aardig bezig gehouden

Nieuwsgierig naar deze ‘Hete Peper’?

Hieronder lees je het direct!

Yara, Gefeliciteerd!