Handgeschreven is alweer het 3e deel uit de Gaisha ~ serie en ook het derde deel dat dit jaar verschijnt. Nieuwsgierig? Open de cover voor een klein voorproefje uit handgeschreven.

Veel mensen vragen me hoe het kan dat ik zo snel schrijf. Dat is niet zo. Ik schrijf al sinds 2015 aan de Gaisha ~ serie en ben eindelijk begonnen met de publicatie. Daarom is het ook mogelijk om dit jaar vier delen van deze serie uit te brengen. Het materiaal is er al. Natuurlijk moet het nog geredigeerd worden en daar gaat nu, per deel, de meeste tijd in zitten. Ik moet ook eerlijk zeggen dat dit erg leuk is om te doen. Qua verhaallijn ben ik namelijk al veel verder en het is leuk om weer eens terug te lezen waar de personages eerder in hun verhalen stonden. Natuurlijk weet ik dat als schrijver, maar sommige scenes waren echt een beetje naar de achtergrond verdwenen en daar valt dan ook meteen weer winst uit te halen want nu schrijf ik toch anders dan zes jaar geleden. Dus schrappen, herschrijven en nog een beetje schrappen zonder de verhalen geweld aan te doen.

In handgeschreven gaan de verhalen van Valerie, Donna, Zoë en Soumia verder waar ze in stapvoets heel even stil bleven staan.

De sluier tussen de vier vrouwen wordt dunner. Er heerst afgunst en jaloezie. De liefde komt in vele vormen en smaakt kruidig, zoet en soms scherp. Sommige deuren sluiten voorgoed, andere zwaaien wijdopen. De camera klikt en toont de rode draad van een verleden dat bijna was vergeten. Dromen krijgen betekenis.

Valerie geeft woorden aan haar verlangen en stuit op een muur van onzekerheid, zowel bij zichzelf als bij haar man. Het is nog maar de vraag of zij elkaar tegemoet kunnen komen. Donna zoekt overal naar een diepere betekenis. Haar vragen worden deels beantwoord door de komst van een bijzondere vriend en foto’s in witte enveloppen. Zoë ontdekt de ware relatie tussen Minggus en Janaila. Is ze in staat om zich hierdoor niet te laten beïnvloeden en haar eigen pad af te blijven lopen. Soumia wil niet terugkijken, maar moet eerst afrekenen met een aantal zaken uit haar verleden als ze niet wil dat deze haar blijven achtervolgen.

Handgeschreven is het het prikkelende vervolg op aftasten en stapvoets en het derde deel in de Gaisha serie. Dat je de eerder delen hebt gelezen is dus wel een pré 😉  Laat je wederom verleiden door de sexy verhalen van Valerie, Donna, Zoë en Soumia en sluit ze voorgoed in je hart terwijl je ondertussen ‘Halsreikend’ uitkijkt naar het vierde deel dat eind 2021 zal verschijnen.

Zowel handgeschreven als de eerdere delen ‘aftasten‘ en ‘stapvoets‘ zijn te verkrijgen als paperback en ebook.

Uiteraard is ‘Handgeschreven ook te verkrijgen bij Kobo Rakuten en Kobo plus en binnenkort kun je het, net als de eerdere  delen, ook op Hebban toevoegen aan je ‘wil ik lezen’ plank.