Elke maand daag ik met Pittig Proza schrijvers uit om een erotisch verhaal te schrijven rond een bepaald thema. Deze maand is het de bedoeling dat je een verhaal schrijft waarin de hand een belangrijke rol speelt.

Thema: De hand

De hand is een geweldig lichaamsdeel. Het kan je voelen, aaien, strelen, masseren en liefkozen, maar ook slaan, knijpen, de mond snoeren en je keel dichtknijpen. Je kunt de hand aan jezelf slaan, of juist door de hand van iemand anders bevredigd worden (’the hand job’). Handen kunnen zacht en verzorgd zijn, of juist ruw en onbeholpen. Er zijn poezelige handjes die ruiken naar handcrème en tengels met de geur van wagensmeer. En wat doe je als je je handen niet kunt of mag gebruiken? Hoe lekker is het om een trio te hebben waarin vier handen je beminnen?

Kortom, laat je deze maand eens inspireren door dit geweldige orgaan en schrijf een erotisch verhaal waarin een of meerdere handen de hoofdrol spelen.

Drie vliegen in een klap: samenwerking met ‘Erotica Fest’ van NBR-Plaza

NBR-Plaza (Erotica Fest) en Vlammende verzinsels (Pittig Proza) slaan deze maand (en wie weet wel vaker) de handen in een. We bundelen onze krachten. Hoe? Het is eigenlijk heel simpel. De schrijfuitdaging van deze maand is namelijk op beide sites precies dezelfde!

Als je een verhaal schrijft en deze linkt via de linktool onderaan deze uitdaging, zal deze direct op beide sites zichtbaar zijn. Dit betekent dat nog meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen.

Door deel te nemen aan onze schrijfuitdagingen maak je bovendien kans om gepubliceerd te worden in Prikkelzinnen van EroScripta (mits je hier je toestemming voor geeft natuurlijk).

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig.

je hoeft geen toestemming te vragen om mee te doen, de enige voorwaarde is dat je een eigen blog of website hebt waar jij je verhaal post. In principe plaats ik geen gastberichten op mijn site. (NBR doet dit overigens wel, dus als je dit wilt kun je daar je voordeel mee doen) Mocht je hier vragen over hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen.

Het is misschien onnodig te vermelden, maar uiteraard is het de bedoeling dat je verhaal erotisch is. Dat mag zoetsappig, stomend of kinky zijn, misschien zelfs wel een beetje pervers, you name it. Verder ben je vrij om ieder ander genre aan je verhaal toe te voegen.

Dus; Schrijf een erotisch verhaal  rond het bovenstaande thema, fictie, non-fictie, dat is aan jou. De inhoud van het verhaal bepaal je zelf, maar onderwerpen die bij de wet verboden zijn, zijn niet toegestaan. (bestialiteit, pedofilie)
De enige echte regel is dat het je eigen woorden moeten zijn – geen kopie of reblogs, geen uittreksels van boeken of verhalen die al elders gepubliceerd zijn en geen reviews van producten of advertenties.

Heb je een oud verhaal dat voldoet aan het thema, dan ben je natuurlijk vrij om dit verhaal te gebruiken. Op die manier creëer je ook weer meer verkeer naar je eigen blog en wie wil dit nu niet?

Plaats jouw verhaal op je eigen weblog of website en plaats daar de button van Pittig Proza bij. Zorg dat de button is gelinkt naar deze pagina. 

Vul hieronder in de linktool de titel van je verhaal, jouw email adres (niet zichtbaar voor de lezers) en de link naar het betreffende verhaal in.

Deel je creatie op social media met de hashtag #PittigProza & of #EroticaFest en geef feedback op de inzending van anderen. Schrijven doe je misschien alleen, maar jezelf hierin verbeteren doe je door te blijven oefenen, verhalen van anderen te lezen en door de feedback die je krijgt op je verhalen ter harte te nemen. Uiteindelijk willen we allemaal de beste schrijver worden die we kunnen zijn.

Door deel te nemen aan deze meme, vergroot je het aantal lezers op je blog en verbeter je de vindbaarheid op Google.

De inzendingen moeten voor 30 april 2018, 23:55 uur binnen zijn.

Dit zijn de inzendingen tot nu toe / uplink hier je inzending: