Bereik een nog groter publiek voor jouw erotisch verhaal

Schrijven én jezelf blijven ontwikkelen als Erotica-auteur, klinkt goed toch? Dat je daarnaast nog meer verkeer naar je blog of website kunt genereren klinkt nog beter. Daarom doe je natuurlijk regelmatig mee met de zogenoemde internet meme’s, maar daar zitten nog veel meer voordelen aan.

Zowel NBR-Plaza (Erotica Fest) als Vlammende verzinsels (Pittig Proza) schrijven elke maand een erotische-meme uit en we snappen dat je het liefst aan allebei meedoet, maar dat de tijd je simpelweg ontbreekt en dat is best jammer. Hoe meer je namelijk meedoet, hoe groter het verkeer naar je eigen website of blog en hoe meer lezers van jouw verhalen.

NBRplaza en Vlammende Verzinsels slaan handen ineen

Daarom (oké, niet alléén daarom, maar daar kom ik op terug) slaan NBR en Vlammende Verzinsels de handen in een. We bundelen onze krachten. Hoe? Het is eigenlijk heel simpel. 1 april, en dat is geen grap, vind je zoals je van ons gewend bent weer een nieuwe schrijfuitdaging op onze site’s. Maar deze maand is dat precies dezelfde!

Jij schrijft een verhaal en linkt deze via de linktool onder de uitdaging van Erotica Fest of onder die van Pittig Proza, wat dat betreft verandert er dus niets, maar zodra jij je verhaal gelinkt hebt, zal deze op beide sites zichtbaar zijn. Dit betekent dat nog meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen.

Niet iedereen kent Erotica Fest van NBR en niet iedereen kent Pittig Proza van Vlammende Verzinsels. Door onze krachten te bundelen, bereiken we mogelijk meer auteurs die zich actief bezig houden met het schrijven van erotica waardoor er maandelijks meer verhalen gelinkt gaan worden.

Een win-win-win situatie dus

Houd NBR én Vlammende Verzinsels daarom goed in de gaten en schrijf vanaf volgende maand met ons mee, De uitdaging voor de maand april maak ik samen met NBR binnenkort bekend..

 

 

2 reacties

  1. Tjikado

    Goed initiatief!

  2. Marc van Lier

    Lang leve de samenwerking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!