Voor de allereerste Pittig Proza zijn acht verhalen gelinkt en binnenkort wordt de top-3 hiervan bekend gemaakt, maar nu is het tijd voor een nieuwe Pittig Proza uitdaging.

Wanneer ergens op de wereld iemands hart breekt, breekt ook een stukje van de wereld. Zo ontstaan ravijnen, dalen, valleien, maar ook scheuren in het asfalt …

Vertel het verhaal over het ontstaan van de Grand Canyon

Gebruik je fantasie en ‘think out of the box’

Je hoeft geen toestemming te vragen om mee te doen, de enige voorwaarde is dat je een eigen blog of website hebt waar jij je verhaal post. In principe plaats ik geen gastberichten op mijn site. Mocht je hier vragen over hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen.

Het is misschien onnodig te vermelden, maar uiteraard is het de bedoeling dat je verhaal erotisch is en dat mag zoetsappig, stomend of kinky zijn, misschien zelfs wel een beetje pervers, you name it. Verder bij je vrij om ieder ander genre aan je verhaal toe te voegen.

De top 3 voor Pittig Proza #2 is gedaan door door Marie Rebelle:

1. Kinderen van de rivier
Een prachtig, meeslepende verhaal met een mengeling van ruwheid en tederheid – een echte ‘Sandra-verhaal’.

2. Watersnijden
Een lekker geil verhaal voor een heerlijke zomerse beleving.

3. Bonnetjesaffaire
Eerlijkheid duurt uiteindelijk toch het langst…

Ik heb heel erg zitten twijfelen tussen Bonnetjesaffaire en Grand Canyon, welke ik op nummer 3 zou zetten, maar uiteindelijk vond ik Bonnetjesaffaire beter geschreven, dus heb ik daarvoor gekozen.

Dus; Schrijf een erotisch verhaal van niet meer dan 2500 woorden rond het bovenstaande thema, fictie, non-fictie, dat is aan jou. De inhoud van het verhaal bepaal je zelf, maar onderwerpen die bij de wet verboden zijn, zijn niet toegestaan. (bestialiteit, pedofilie)
De enige echte regel is dat het je eigen woorden moeten zijn – geen kopie of reblogs, geen uittreksels van boeken of verhalen die al elders gepubliceerd zijn en geen reviews van producten of advertenties.

Heb je een oud verhaal dat voldoet aan het thema, dan ben je natuurlijk vrij om dit verhaal te gebruiken. Op die manier creëer je ook weer meer verkeer naar je eigen blog en wie wil dit nu niet?

Plaats jouw verhaal op je eigen weblog of website en plaats daar de button van Pittig Proza bij. Zorg dat de button is gelinkt naar deze pagina. 

Vul hieronder in de linktool de titel van je verhaal, jouw email adres (niet zichtbaar voor de lezers) en de link naar het betreffende verhaal in.

Deel je creatie op social media met de hashtag #PittigProza en geef feedback op de inzending van anderen. Schrijven doe je misschien alleen, maar jezelf hierin verbeteren doe je door te blijven oefenen, verhalen van anderen te lezen en door de feedback die je krijgt op je verhalen ter harte te nemen. Uiteindelijk willen we allemaal de beste schrijver worden die we kunnen zijn.

Je inzending moet voor 28 februari, 12:00 binnen zijn.

Het kan zijn dat ik je in de loop van februari benader met de vraag of je uit alle ingezonden verhalen een top-3 wilt maken (mits er natuurlijk voldoende verhalen zijn gelinkt.) Dit is uiteraard niet verplicht, maar het zou leuk zijn als ik niet altijd degene ben die de top-3 samenstelt.

Levert deze top-3 je nog iets op? Nou, in de eerste plaats natuurlijk de eer, maar …
Ero-scripta brengt iedere twee maanden een klein boekje uit; Prikkelzinnen! en zij kiezen vanuit de Prikkelzinnen! bijeenkomsten 2 of 3 verhalen die geschikt zijn voor publicatie en Pittig Proza mag elke twee maanden ook één of twee verhalen aanleveren. Er bestaat dus een kans dat jouw verhaal gepubliceerd wordt in Prikkelzinnen! (Mits je hier je toestemming voor geeft natuurlijk) Deze boekjes zijn prachtige verzamelobjecten.

Dus, doe gewoon mee en misschien staat jouw verhaal straks in die top-3 en misschien zelfs wel in Prikkelzinnen!

Dit zijn de verhalen tot nu toe / Uplink hier je verhaal.