Drie verhalen werden gelinkt voor de uitdaging van Pittig Proza met het thema seksdate en deze verhalen verschenen door de samenwerking met NBRplaza ook bij Erotica Fest. Geen hete peper, wel feedback.

Feedback op de verhalen

Geile business

Marc – Ik vind dit aan de ene kant een erg leuk verhaal, vooral omdat het dicht bij de realiteit staat. Het is herkenbaar voor veel mensen, denk ik om een dergelijke fantasie te hebben. Aan de andere kant vind ik dit verhaal niet fijn weglezen. Het is erg staccato geschreven en daardoor komt het verhaal wat vluchtig op me over.

Sanna – Inmiddels ben ik fan van de schrijfstijl van deze auteur. Ook dit verhaal leest heerlijk weg en met de eerste alinea sleep je me er meteen in en geef je ook nog eens een humoristische toon, wat ik erg leuk vind. Die humor kom ik ook tegen in de rest van het verhaal en het eindigt eigenlijk gewoon heel lief na de toch best wel geile droomfantasie.

Wachten op de top2000

Marc – Ik hou van dit verhaal omdat het gaat over wat er omgaat in het hoofd van de hoofdpersoon. De meeste erotische verhalen gaan over het beschrijven van de daad. En daarin onderscheidt dit verhaal zich, dus.

Sanna – Dit verhaal is van mij

What happens on holiday, stays on holiday

Marc – Dit is een erg geile fantasie. Toch gaat het verhaal voor mijn gevoel soms kanten op die onnodig zijn voor de spanning en opbouw. Mijn tip is om alleen dingen te beschrijven die iets toevoegen voor de verhaallijn.

Sanna – Dit verhaal is erg opwindend, maar ook wat langdradig. Ik denk dat bepaalde stukken eruit kunnen omdat die niet echt iets toevoegen aan het verhaal. Natuurlijk is het heel geil dat zij in de vorm van Casper uit de club nog zo’n spannende ontmoeting tegoed heeft, maar haar ervaring met de Duitse jongens maakt dit verhaal al opwindend genoeg. Soms is één verhaallijn meer dan voldoende.


Wil je ook feedback op jouw verhaal en kans maken op de Hete Peper (bij meer dan vier verhalen), doe dan mee met de Pittig Proza uitdaging van januari met het thema ‘Hentai – verlangen naar het vreemde