Vier verhalen werden gelinkt voor Pittig Proza #55 ~ De belevenis van een prostitué en deze verhalen verschenen, vanwege de samenwerking met Erotica Fest ook bij NBRplaza. Vier verhalen, dat betekent geen Hete Peper deze keer. Wel feedback.

Feedback op de verhalen

Batman en Robin

Marc: Het verhaal begon goed. Ik was – op enkele platte clichés na – onder de indruk en benieuwd naar hoe het af zou lopen. Maar toen nam het verhaal een vreemde wending die groteske vormen aannam. Aan de andere kant past dat misschien ook wel bij DC Comics

Sanna: De pijp actie is door het beschrijven van ‘dikke klodders room’ vooral heel onrealistisch pornografisch. Niets mis mee, maar bij mij veroorzaakt het lachkriebels. Dit is eerlijk gezegd ook het geval met de rest van het verhaal. Qua erotiek slaat het wat mij betreft de plank volledig mis, maar ik realiseer mij dat de smaken hierover zullen verschillen. De bewegende plaatjes voegen niets toe aan het verhaal, ze leiden zelfs af, maar ook dat is slechts mijn mening.

Theresa

Marc: Gotsamme, wat een ongeremd geil verhaal. Zo pervers en ongeremd. En ik vind het mooi dat eindelijk een vrouwelijke auteur het aandurft om vanuit het perspectief van een man te schrijven. De verschillende stijlen (dialoog, chat, beschrijvend) maken het heel erg fijn om te lezen

Sanna: Dit verhaal is van mij.

Het lijstje

Marc: Deze is van mezelf.

Sanna: De prostituee in dit verhaal is heel menselijk, wat ik leuk vind. Dat er plasseks in dit verhaal voorkomt vind ik ook leuk, want dat lijkt binnen erotische verhalen een moeilijk onderwerp. Ik zou zelf de gedachten van Kyra niet tussen quotes plaatsen, ook zonder die quotes is het duidelijk dat ze het denkt. De laatste zin brengt mij enigszins in verwarring. Hebben we hier nu ook nog met een stalker te maken?

Regular

Marc: een erotisch verhaal, maar zonder extra verrassing, wending, of diepere laag. De personages zijn onvoldoende uitgediept. Waarom doet de prostitué wat ze doet? Wat beweegt de klant? Daardoor mist het wat spanning.

Sanna: Dit verhaal leest alsof het heel snel is geschreven, ik kom ook aardig wat foutjes tegen. Het lijkt een beetje afgeraffeld en dat is jammer. Er zit een verrassing aan het eind, maar ook dit had beter uit de verf gekomen als er meer diepgang aan de personages was toegevoegd. Zeker een verhaal met potentie als het beter wordt uitgewerkt.


Wil je ook feedback op jouw verhaal en kans maken op een Hete Peper, doe dan mee met de schrijfuitdaging van augustus.