Erotica Estafette deel 2 – De badkamer

Mireille schuift het gordijn weer terug om het felle zonlicht te blokkeren en duwt haar vingers tegen haar slapen.
‘Denk na, Mireille …’
Er komt niets, niet eens een vaag aha-moment waarop ze verder kan borduren en als plotseling de schelle rinkel van een telefoon door de kamer dringt, wordt al het denken haar onmogelijk gemaakt.
Iedere keer dat het ding overgaat heeft ze het gevoel dat haar schedel net boven haar ogen een stukje omhoog wordt gelicht. Vloekend gaat ze op zoek naar de bron van het geluid.

Ze vindt het ding onder de bank, een knalrode telefoon met een draaischijf. Met een schorre grauw neemt ze op.
‘Ja!’
Een blikkerige stem geeft haar in het Engels te verstaan dat in de kleine zaal het ontbijtbuffet klaarstaat en dat alle gasten over een uur uitgecheckt moeten zijn.

Bij de gedachten aan een ontbijt draait haar maag zich om, maar ze krijgt nu toch haast. Heeft zij ingecheckt? Wanneer? En waar zijn haar kleren en haar andere spullen. Ze moet toch op zijn minst een tas bij zich hebben.

Met haar voeten schuift ze glazen en lege flessen aan de kant, ze bukt om iets wat eruit ziet als een kledingstuk op te rapen. Het is een gescheurd laken, met onbestemde vlekken. Ze boert en smakt. De smaak in haar mond geeft haar het idee dat ze de hele nacht op een dood vogeltje heeft liggen sabbelen. Eerst water en als het even kan een tandenborstel. Waar is de badkamer.

Achter de eerste deur die ze opent vindt ze een kingsize bed met daarin zeker drie slapende, naakte individuen die ze niet herkent. Ook hier liggen overal glazen en lege flessen, maar de stank is er niet te harden. Mompelend trekt ze deur weer dicht.
‘Een verdomd goed feestje …’

Achter de tweede deur is het donker en het licht floept plotseling aan als ze langs de muur naar een schakelaar zoekt. Ze knippert met haar ogen, zet haar voeten op de koele tegels en gilt zoals ze nog nooit eerder heeft gegild.

Vanuit eerste kamer komt een verwarde schreeuw en de deur vliegt open.

Mireille staart met afgrijzen naar de hoek van de badkamer. In de badkuip ligt een halfnaakte man. Zijn gezicht is bedekt door een glanzend, zwart masker en op de plek van zijn mond prijkt een grote dildo. Iemand duwt haar aan de kant en buigt zich over de man heen. Achter haar begint een vrouw te jammeren.

‘Is hij dood?’

Aarzelend komt Mireille nu ook dichterbij. Ze schudt haar hoofd als ze de borst van de man langzaam op en neer ziet gaan.

‘Nee, maar hij heeft verdomme wel mijn slip aan.’


Dit is het tweede deel van de Erotica Estafette. Het vervolg zal geschreven worden door Mahotsukai. Het eerste verhaal van deze estafette lees je hier, het vervolg dat mahotsukai op mijn bijdrage schreef, vind je hier. Klik op de afbeelding om alle verhalen van de estafette te lezen. Alle vervolgen zullen hier in de toekomst ook te lezen zijn.

2 reacties

  1. Marie Rebelle

    Haha dat laatste zinnetje liet me gewoon lachen! Ben zeer benieuwd hoe het verder gaat!

  2. Marc van Lier

    Geweldig vervolg met een heerlijke twist. Ik ben zo benieuwd welke kant het op gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!