Een kleine week geleden plaatste ik de notulen van de vorige bijeenkomst van Vlammende verzinsels. Tijdens deze bijeenkomst hebben we gebrainstormd over thema’s voor de volgende bijeenkomsten en in het bijzonder over die van november. Vaste deelnemers ontvangen hier ook nog een apart bericht over, maar voor nu kan iedereen weer in zijn pen of toetsenbord klimmen. Ben jij er ook? Gewoon de stoute schoenen aantrekken en doen! Dus, schrijf je verhaal, link het met behulp van de linktool om kom naar een heerlijke, inspirerende bijeenkomst om de feedback op jouw verhaal in ontvangst te nemen, feedback te geven op de andere verhalen, maar vooral ook om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen.

De bijeenkomsten zijn laagdrempelig, gezellig en in verband met de landelijke maatregelen is er een maximaal (8) aantal deelnemers. Hierbij hebben de vaste deelnemers voorrang. Dit gaat vooral op als de bijeenkomsten plaatsvinden op een locatie binnen de landelijke horeca. Feedback wordt met respect gegeven en er ontstaan keer op keer leuke discussies. We leren enorm veel van elkaar op zo’n middag. Tijdens de bijeenkomst worden geen foto’s gemaakt van de aanwezigen. Ieder die aanwezig is, wil op de een of andere manier ‘anoniem’ blijven en dit wordt volledig gerespecteerd.

De bijeenkomst:

Datum: Zaterdag 27 november 2021
Tijd: 12:00 tot ongeveer 16:00
Locatie: Een klein Italiaans lunch café in Maarssen. (Let op, dit kan nog veranderen. Deelnemers ontvangen hierover z.s.m. bericht)
Kosten: € 5,- p.p

Tijdens de bijeenkomsten maken we gebruik van wat het lunch cafe te bieden heeft. Denk hierbij aan koffie, thee e.d. en een lekkere lunch. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening. Vaak worden deze aan het einde van de bijeenkomst gedeeld door het aantal aanwezigen.

Als je een verhaal linkt, hoef je niet door te geven dat je aanwezig bent. Link je een verhaal en ben je nog niet eerder aanwezig geweest bij de bijeenkomsten dan neem ik contact met je op over de definitieve locatie. Er wordt dan ook op je gerekend. Ben je aanwezig zonder het linken van een verhaal geef dit dan aub uiterlijk 24 november door via facebook, twitter, instagram of email. Zoals eerder gezegd hebben de vaste deelnemers voorrang. Ben jij geen vaste deelnemer, neem dan contact met mij open via bovengenoemde kanalen.

Het thema:

Een oude Meester

Bij “de oude meester” zal de een denken aan de onderwijzer uit zijn jeugdjaren, de ander aan Rembrandt of Vermeer. Het begrip, dat is afgeleid van het Latijnse ‘magister’, wordt in talloze situaties gebruikt, maar altijd is er sprake van een persoon die door anderen wordt erkend in zijn kennis, wijsheid, vaardigheid, of positie van macht. Daarmee is het een veelzijdig thema waarmee je als schrijver alle kanten uit kan. Natuurlijk staat het je vrij direct de erotica in te duiken door de Meester in een BDSM-context te plaatsen, maar dat is geheel jouw keuze en hoeft helemaal niet. Gebruik je schrijffantasie en post je eigen meesterwerk!

Wees vooral creatief! Think out of the box!
Alle inzendingen moeten erotisch zijn, maar je mag hier natuurlijk een ander genre aan toevoegen zoals bijvoorbeeld thriller, mysterie, romantiek, humor of science fiction.

Let op!!!

Maximaal 1 inzending per persoon.
Verhalen / gedichten moeten tussen de 500 – 6000 woorden bevatten.
Je mag alleen een verhaal linken voor feedback als je ook daadwerkelijk aanwezig bent bij de bijeenkomst
Tijdens de bijeenkomst worden geen foto’s gemaakt van de aanwezigen

Hoe doe je mee?

Het is fijn als de verhalen aansluiten op het thema van de bijeenkomst, maar andere inzendingen worden ook geaccepteerd voor feedback.

Plaats jouw inzending op je eigen blog of website en voeg deze uiterlijk 26 maart 2021, 23:55 toe bij de linktool onderaan dit bericht. Vul de velden in, vernieuw de pagina en controleer of je inzending erbij staat.

Wat doen we tijdens een bijeenkomst?

De bedoeling van de bijeenkomsten is het geven van feedback op de ingezonden verhalen en het ontvangen van feedback op jouw eigen verhaal. Je bent niet verplicht om een verhaal in te zenden voor feedback, maar het zou fijn zijn als alle aanwezigen feedback op de verschillende inzendingen hebben voorbereid. Op die manier maken we van de workshop een succes en leren we van elkaar.

Veel creatieplezier en tot zaterdag 27 november 2021


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter