Sidney

Kom met me mee, hierheen. Het feest is al in volle gang. Jammer dat we niet eerder weg konden. Wat zeg je?

Ik mag blij zijn dat je bent meegegaan? Je kent niemand. Nee, dat klopt, je bent mijn + 1, met camera, toch fijn dat je het wilt doen. Ik ken iedereen. Van de bruid tot de fotografe. Familie? Dat niet, maar wel veel vrienden en ex-geliefden. Misschien toch een klein beetje familie. Kijk, daar is het bruidspaar. Ze passen mooi bij elkaar vind je niet? De bruid is een hele goeie vriendin. Talisa Diallo. Ik ken haar al jaren. Mooie vrouw, een erg mooie vrouw, beetje mysterieus en sexy, dat vooral. Nooit gedacht dat ze voor zo’n wolk van een prinsessenjurk zou gaan. Haar kledingstijl is altijd wat klassiek, wel heel vrouwelijk. Maar goed, ze kan het hebben, toch? Wat?

Een ex? Ja, dat ook. Jaren geleden, een paar maanden. Niet echt serieus. Vooral stoom afblazen tussen de lakens. Als ik daar weer aan terugdenk … wauw. Een geil, wild wijf. Ha ha! Zou je dat niet zeggen? Dat is toch altijd zo? Nasir is een geluksvogel. Ik vraag me af of Talisa zijn naam aanneemt. Talisa Vaziri … ja, dat heeft wel iets. Wat? Maakt het uit waar ze vandaan komen? Oh, je bent gewoon nieuwsgierig. Wacht, ik geef mijn jas af bij de garderobe. Die van jou ook? Wauw, je hebt je best gedaan. Sexy! Jij bent van plan te scoren vanavond. Tip? De barman, Thomas, ook een goede vriend, is erg gevoelig voor vrouwelijk schoon. Hij heeft een relatie met de fotografe, Michaela, ook erg gevoelig voor vrouwelijk schoon trouwens. Ik zal je straks voorstellen, oké? Of ik van plan ben te scoren vanavond? Jij bent echt nieuwsgierig! Maar ja, je weet wat ze zeggen, op een bruiloft zou niemand alleen naar huis moeten gaan, dus wie weet … Die uitspraak ken je niet? Misschien heb ik hem zelf verzonnen, ha ha!

Maar kijk, zie je die vrouw daar. Het zusje van de bruid, Imena Diallo. Ik heb mijn pijlen al een tijdje op haar gericht en ik denk dat ik vannacht wel eens raak zou kunnen schieten. Ha ha! Sta ik er een beetje goed op? Kom, laten we het bruidspaar gaan feliciteren. Talisa komt uit Ghana, dat wilde je toch weten? Eerst kwam haar vader hier naar toe en zodra hij zich voldoende gesetteld had, liet hij zijn vrouw en dochters overkomen. Talisa was vier, haar zusje nog een baby. Kijk, haar ouders zitten daar. Die moet ik straks ook even begroeten. Mooie mensen, net als de familie van Nasir. Zij komen uit Iran. Vluchtelingen. Ik geloof dat Nasir negen was. Hij praat er niet vaak over, het ligt allemaal gevoelig. Wel een mooie mix van culturen hier en de datum is ook bijzonder. In Iran vieren ze vandaag Yalda, de komst van de winter, de nieuwe zon en de overwinning van het licht op de duisternis. Mooi thema voor een bruiloft ook. Het is vandaag de kortste dag en dus ook de langste nacht. Een mooie, lange bruidsnacht, ha ha!

Oh, we zijn aan de beurt. Talisa, Nasir … van harte gefeliciteerd. Jullie zien er gelukkig uit zeg! Misschien moet ik zelf de stap ook eens wagen, ha ha! Ik wens jullie alle geluk in de wereld en heel veel mooie jaren samen. Dit is Zola, jullie cameravrouw van vanavond. Ja, ik weet dat Michaela al foto’s maakt, maar dat zijn geen bewegende beelden. Leuk voor het nageslacht, toch? Ha ha!

Talisa

Je bent me er een, Sidney, ik had kunnen weten dat je met iets extras zou komen. Fijn dat je er bent, jij ook Zola, leuk dat je komt filmen, al hebben we daar niet om gevraagd, maar toch leuk. Niet doen Nasir, je weet dat ik daar een beetje geil van wordt …

Dat heb je niet gefilmd toch? Knip dat er maar uit als je de film gaat monteren. Wat ‘ie deed? Oh, ik weet niet of ik dat wel moet vertellen. Niet zo ondeugend Nasir. Wat, nu al? Ach, wat maakt het uit. Ik kan het wel zeggen, het wordt onze film, niet voor andermans ogen toch? Ha ha! Sidney heeft het vast al verteld, dat is hem wel toevertrouwd, maar voor ik Nasir ontmoette, was ik nogal wild. Veel vriendjes …

Ja, ja, jij vindt me nog steeds wild, maar dat ben jij ook, Nasir! Anders was ik niet aan je blijven plakken. Ha ha! Maar goed, ik was aan het vertellen, Nasir en ik hebben een teken afgesproken voor deze avond, met zijn wijsvinger draait hij dan rondjes in mijn handpalm. Dat deed ‘ie net. Ik word daar altijd een beetje geil van. En nu zonderen we ons even af, snap je. Ja, dat typeert ons wel, spannende momentjes tussen het alledaagse door. En nee Zola, je mag niet mee, ha ha! Ga de overige gasten maar filmen. Wat zeg je Nasir? Natuurlijk heb ik geen slipje aan, dat weet je toch. Kom. Nee, weg met die camera. Ga maar naar Michaela, onze fotografe. Ja, hierheen Nasir, opletten dat niemand ons volgt en oppassen dat mijn ouders het niet zien, mijn moeder komt zeker achter ons aan dan, ha ha!

Michaela

Hoi, jij bent vast Zola, Sidney vertelde dat je mee zou komen. Is het bruidspaar al weg? Ja, natuurlijk weet ik dat, Talisa vertelt me alles. Even weg voor een vluggertje, geef ze eens ongelijk, voel ik ook wel wat voor. De dag mag dan kort zijn, de nacht duurt nog lang. Wat?

Ja, Thomas, de barman, dat heeft Sidney je dus al verteld, soms is het net een oud wijf, met al zijn geklets. Maar het klopt, Thomas is mijn zielsmaatje en ik die van hem, maar we zijn verder niet bezitterig of zo, dus … be my guest. Wat, nu? Ik weet niet of hij nu wel achter de bar vandaan kan … Oh, jij en ik? Uhm, die zag ik niet aankomen, ha ha! Nu …? Oké, maar dan wil ik je camera, ik weet wel een stil plekje. Follow me! Ja, hierheen. De kleedkamer …

Oh, oeps. Sorry Talisa, ik wist niet dat jullie hier … Ja, ik ga al, nee niks gezien, ha ha! Jij, ja? Ze waren lekker bezig, een flits op film? Spannend! Dan gaan we naar de garderobe. Kijk, veel jassen op de grond, lekker zacht. Ik ga liggen. Ja, ja, benen wijd. Je bent wel bazig zeg. Zo? Nee, ik draag nooit een slipje. Ik ben heel gevoelig voor schimmelinfecties …

Sorry, ha ha! Ziet er geil uit? Dat moet ook. Geef je camera, ik wil jou filmen. Dat wordt een bijzondere huwelijksreportage, ha ha! Oh! Wauw, jij laat er ook geen gras over groeien zeg. Kut, dat is lekker … Ja, daar … niet te diep, ik ben een spuiter. Oooh … fuck, te laat, ha ha! Ik heb het plafond gefilmd en de jassen zijn nat. Ja, je hebt gelijk, wat niet weet … Oh, Jezus! Niet te snel, ik wil het filmen. Ja, dat is geil. Jouw hoofd tussen mijn benen en dan je ogen … mmm … Oh ja, daar, precies daar, sneller. Wauw, ik had niet door dat ik al zo geil was. Oh Fuck, niet stoppen nu. Ja, je vingers er weer bij. Zo ja. Mijn god, je bent echt goed, wat een tong! Niet stoppen, doorgaan. Ja daar. Oh god. Fuck ja, fuck. Ja, ja. JA!

… …

Kut, de camera draait nog. Dat was lekker zeg, wil jij ook? Niet? Oh, straks, met Thomas. Poeh, jij bent echt lekker zeg. Ik wil de gezichten van Talisa en Nasir wel zien als ze de film gaan bekijken, ha ha! Als je het over de duvel hebt … volgens mij zijn zij ook klaar en gekomen, ha ha! Ik ga weer terug. Ik heb ineens vreselijk veel zin in die zoete gebakjes. Kom je me roepen als je voor Thomas gaat?

Nasir

Oh, ben je daar weer. Je hebt toch niet … hey Michaela. Zijn jullie …? Oh, ha ha, ik snap het al. Talisa? Ja, die werkt even haar make-up bij en haar coupe een beetje ingezakt. Poeh, ik heb nog slappe benen. Wat je zegt, ik bof maar met zo’n vrouw. Niet alleen daarom hoor. Ze is mijn alles. Maatje, geliefde, vriendin, ze snapt mij, dat heb ik nog niet eerder meegemaakt. De geweldige seks is een fijne bonus, maar dat hoef ik jou volgens mij niet uit te leggen.

Je hebt daar iets zitten, een haartje. Schaamhaar? Ha ha! Ik zag Michaela altijd voor me met een kale poes, ha ha! Wat? Nee, Talisa, niet echt natuurlijk. Vind haar meer een type voor haarloos, net als jij. Wees niet bang, ik heb geen interesse voor Michaela, niet op dat gebied. Ik heb meer dan genoeg aan jou. Ben je klaar? Je ziet er wel uit alsof je net seks hebt gehad. Lekker loom en een beetje roze, past mooi bij je jurk. Wat zeg je Zola?

Ja, zonder condoom. We willen ook graag kinderen, dus waarom niet meteen beginnen, ha ha! Mijn moeder kan niet wachten tot ze oma wordt. Jemig Talisa, doe je jurk naar beneden! Oh, voor de film? Wat dan? Mijn zaad langs de binnenkant van je benen? Ja, dat is wel geil. Die film is echt alleen voor ons toch? Dan is het goed. Staat het erop? Oké, tijd om terug te gaan naar onze gasten. Straks de eerste dans. Leg je die ook vast, Zola?

Imena

Zachtjes ja, ik heb geen zin in pottekijkers. Hmmm … Oh, je zoent echt lekker Sidney. Een beetje lager … oooh. Nee, niet mijn oorlel, ha ha. Ga weg hoor, anders ben ik niet te houden, dat weet je. Dat is je bedoeling? Jemig Sidney, dit is de bruiloft van mijn zus, jouw ex! Denk je daar nog wel eens aan? Hoe bedoel je, je hebt mij!? Je hebt me nog helemaal niet, ha ha. Na de ene bruiloft komt de andere? Wie zegt dat … Is dit een aanzoek, Sidney? Wat, echt? Jemig, je meent het!

… …

Wauw, is dat een diamant? Oh, hij is prachtig. Ja. Ja! Natuurlijk, drieduizend keer ja. Ja, hij zit als gegoten, hoe wist je … stiekemerd! En ik maar denken dat ik een van je vele tussendoortjes was, ha ha. Nee, nou niet gaan doen of je beledigd ben, ik ken je reputatie. Je bent een rokkenjager. Niet meer? Nee dat is je geraden, ha ha. Oh, nu gaat mijn moeder zeker janken. Nog niemand vertellen hoor. Talisa zal denken dat ik haar dag probeer te stelen. Morgen is vroeg genoeg. Ja, ja … nog eventjes, zachtjes. Het is bijna tijd voor de eerste dans. Hmmm … lekker. Ik wil wel een grote bruiloft hoor. Alles? Kijk uit met wat je zegt hoor … Oh! Shit, dat is ook lekker, er komt niemand toch? Wat?

Ik versta je niet met je tong in mijn oor. Je gaat me laten komen? Met je vingers? Hier? Nee joh, straks komt er … Oooh … kan mij het ook schelen, nu moet je het afmaken ook … Eigenlijk wil ik nu neuken. Nee, niet hier! Ik bewaar het wel voor later. Ja, daar … Oooh … sneller. Ja, ben ik nat? Kleddernat zelfs. Jouw schuld. Oh, shit, Oh! Nee, geen pijn, lekker juist. Nog iets steviger … nee, wacht, laat mij, neuk me met je vingers. Zo ja, sneller, harder … fuck! Is dat een camera!? Nee, stop … nee, niet stoppen! Ik kom, Ik kom!

Thomas

Ah, Zola! Wat voor een drankje kan ik voor je mixen, iets spannends, met pit en een beetje sexy denk ik zo? Een feestje voor je tong, ha ha! Ja natuurlijk heeft Michaela het me verteld. We vertellen elkaar alles. Met of zonder alcohol? Zonder? Komt in orde, ik zal iets lekkers voor je maken. Leuk dat je komt filmen. Foto’s zeggen veel, maar een film, dat is net dat beetje meer. Ze passen goed bij elkaar, die twee. Geloof me, Talisa heeft hem wel laten werken hoor, die geeft zich niet zomaar gewonnen. Ha ha! Maar het is mooi te zien dat ze zo aan elkaar gewaagd zijn. Ik en Michaela?

Ja wij ook. Ze is mijn grote liefde, daar kan geen enkel avontuurtje tussen komen. Of, nou ja, er zijn wel eens avontuurtjes, maar die staan nooit tussen ons in. Het voegt altijd iets toe, snap je? Ja, dat dacht ik wel. Jij wel, maar geloof me, lang niet iedereen. Michaela! Dansen? Nee, niet voor de eerste dans dat weet je toch? Oh, weg met Zola. Met z’n drieën? Nu? Ja, ik kan wel even weg, als iemand de bar van me over wil nemen. Sidney? Ja, Sidney! Neem jij het even van me over. Wat is er gebeurd man, je ziet er een beetje verhit uit, ha ha! Heb je haar gevraagd? En? Oké, oké, ik hou mijn mond al. Dansen? Nee, dat geloof ik niet. De dames hebben iets van me nodig … Ach, je snapt het wel. Wacht Michaela, waar ga je heen? De kleedkamer? Waren jullie daar net ook? De garderobe? Waar iedereen langs kan komen. Heb je dat ook gefilmd, Zola? Min of meer? Geil! Kunnen wij ook een kopie krijgen? Ja, goed idee, draai de deur in het slot.

Ho, rustig dames, er is genoeg voor jullie allebei. Zijn we goed in beeld als je de camera daar laat staan? Wat wil je Michaela, wat zeg je? Ze heeft nog een orgasme tegoed? Ha ha! Maar ik dan ook. Ho wacht, Oh! Jezus, dat is geil zeg, wow! Geef de camera. Nee, heel even. Ik wil vastleggen hoe jullie samen aan mijn eikel knabbelen, ha ha! Dat zijn pas mooie beelden. Zijn jullie ook zo geil? Laat eens voelen. Oh wauw. Jullie zijn zo lekker. Ja, dat is een mooi shot. Geile pornobekkies, ha ha!

Hoezo vrouwonvriendelijk? Ha ha, je weet wel beter. Ik ben heel vrouwvriendelijk. Wacht, ik zet de camera terug. Oeh, mooie billen Zola, bijna net zo mooi als die van Michaela. Neuken? Ja? Dat hoef je me geen tweede keer te zeggen … Oooh, lekker strak zeg. Wauw, dit is zo geil, ik weet niet of ik het lang volhou … Sneller? Your wish … Aaah. Smaakt ze lekker Michaela? Oh ja, masseer mijn ballen. Wat?

Ik versta je niet, je hebt je mond vol, ha ha! Volspuiten? Ja ik doe mijn best … Jezus wat heerlijk. Oh Fuck, zo ga ik wel heel snel schatje, maar jouw vinger daar … ja, nog een beetje dieper. Ja daar!. Fuck, oh Fuck … Ik ga d’r volspuiten. Ja, nu. Ja … Nu! Oh God … Aargh …

… …

The newlyweds – The morning after

Goedemorgen mevrouw Vaziri, goed geslapen? Geen hoofdpijn? Mooi, ik heb koffie voor je en nog een stukje taart. Wat een mooi feest en jij … je straalde, de hele nacht, nog steeds eigenlijk. Tevreden en voldaan? Ha ha, ja ik ook, lekker rozig en blij met mijn kersverse, heerlijke vrouw. Voldeed het aan je verwachtingen? Meer dan dat? Ja, vooral de afterparty. Dat was een goed idee, echt een heel goed idee. We hebben een mooi stel vrienden en die Zola … wauw, denk je dat we haar vaker gaan zien? Oh, je hebt al een afspraak gemaakt. Ja goed idee, wat een heerlijk mens!

Dit lag vanmorgen op de mat, ik denk dat ze de hele boel meteen gemonteerd heeft, of misschien is het allemaal rauw materiaal … nog beter eigenlijk. En Sidney en je zus? Wat een nieuws. Ik ben heel benieuwd naar hun afterparty. Ben je er klaar voor? Ja, ik kom weer bij je liggen, ik ben nu al opgewonden, voel maar. Lekker hard … Oké, ik druk op play … Oh kijk, daar is Sidney. God, wat hij met je deed vannacht, ik snap wel waarom de vonken ervan sprongen toen jullie … Ja, ik hou mijn mond, alleen kijken en alles nog een keer beleven. Zal ik je vingeren …