De liefdesbrief ~ Bijeenkomst 25 juni 2022

Op het moment dat de aankondiging van de volgende bijeenkomst wordt gepubliceerd zitten we middenin de boekenweek van 2022. Het thema van deze boekenweek is; ‘Eerste liefde’, een prachtig thema waar nog steeds genoeg over te schrijven valt.

Traditiegetrouw worden er binnen de boekenweek tal van activiteiten georganiseerd de te maken hebben met het thema. Zo opent de boekenweek met het boekenbal. Een avond in het teken van eerste liefdes. En niet te vergeten het boekenweekgeschenk Monterosso mon amour, geschreven door Ilja Leonard Pfeijffer; Het boekenweekessay Het warmtefort, geschreven door Marieke Lucas Rijneveld en het boekenweekgedicht Kortom, geschreven door Bart Moeyaert.

Nu is het natuurlijk heel makkelijk om het thema van de boekenweek ook te gebruiken voor het thema van de bijeenkomst van 25 juni. Zoals ik al zei; over de eerste liefde valt nog genoeg te schrijven, maar liefde is zoveel meer dan dat alleen. Het is ook de eerste kus. De eerste date. De eerste keer seks. De eerste keer met een nieuwe partner. De eerste keer masturberen. Het eerste bdsm-feest. Het eerste gebroken hart. De eerste liefdesbrief.

Over dat laatst genoemde onderwerp ‘De liefdesbrief’ gaan we schrijven voor de bijeenkomst van juni en om het iets makkelijker te maken hoeft dat niet perse de eerste liefdesbrief te zijn.

Thema: De liefdesbrief

Een liefdesbrief is een kreet van het hart en / of het lichaam en voor de bijeenkomst van juni gaan we schrijven over die kreet. Dat mag in de vorm van een brief, het kan ook zijn dat er een liefdesbrief in je verhaal voorkomt of misschien schrijf je wel een compleet verhaal in de vorm van liefdesbrieven over en weer. Wat wil jij of je personage kwijt aan de liefde, aan het object van de affectie. Is het zoet, dramatisch, verdrietig, erotisch of misschien zelfs wel pornografisch. Het is jouw verhaal dus jij bepaalt.

De bijeenkomsten zijn laagdrempelig en gezellig. Feedback wordt met respect gegeven en er ontstaan keer op keer leuke discussies. We leren enorm veel van elkaar en dat komt ons schrijven ten goede! Tijdens de bijeenkomsten worden geen foto’s gemaakt van de aanwezigen. Iedereen wil, op de een of andere manier ‘anoniem’ blijven en dit wordt volledig gerespecteerd.

De bijeenkomst

Datum: Zaterdag 25 juni 2022
Tijd: vanaf 12:00 tot ongeveer 16:00
Kosten: 5 euro (administratie)
Lunch: voor eigen rekening
Locatie: Restaurant Bruut in Maarssen

Schrijf je een verhaal voor deze bijeenkomst dan hoef je niet door te geven dat je aanwezig bent, er wordt dan op je gerekend. Uiteraard ben je zonder verhaal ook welkom. Erg fijn als je mij dit tijdig laat weten zodat ik dit door kan geven bij de reservering.

Wees creatief!

Je kiest zelf het genre van je verhaal en Vlammende Verzinsels zou Vlammende Verzinsels niet zijn als je hier niet ook wat erotiek aan toevoegt. Dit mag zo subtiel en expliciet als jij wil zolang je maar zorgt dat het niet tegen de wet is.

Let op!

Maximaal 1 inzending per persoon. Je mag alleen een verhaal linken voor de bijeenkomst als je ook daadwerkelijk aanwezig bent. Heb je geen eigen blog? Stuur je verhaal dan via mail naar me toe dan zorg ik dat het bij de overige deelnemers terecht komt (Een eigen blog heeft wel een kleine voorkeur)

Hoe doe je mee?

Het is fijn als de verhalen aansluiten bij het thema ‘De liefdesbrief’, maar andere inzendingen worden ook geaccepteerd voor feedback.

Plaats jouw inzending op je eigen blog of website en voeg deze uiterlijk 24 juni om 23:55 toe aan de linktool onderaan dit bericht. Vul de gevraagde gegevens in, vernieuw de pagina en controleer of jouw inzending erbij staat. Of, zoals eerder gezegd, stuur je verhaal in een Word-document naar mij toe.

Wat doen we tijdens de bijeenkomst?

De bedoeling van de bijeenkomsten is het geven van feedback op de ingezonden verhalen en het ontvangen van feedback op jouw eigen verhaal. Je bent niet verplicht om een verhaal in te zenden voor feedback, maar het zou fijn zijn als alle aanwezigen feedback op de verschillende inzendingen hebben voorbereid. Op die manier maken we van de workshop een succes en leren we van elkaar.

Veel creatieplezier en tot zaterdag 25 juni 2022


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


2 reacties

  1. Peter

    Hi Sanne. Ik wil graag aanstaande Zaterda naar je bijeenkomst komen en meld me graag aan. Ik hoop nog tijd te vinden voor de liefdesbrief, maar denk niet dat dat gaat lukken. Of het wordt een record kort en bondig zijn voor me. #HaastOnmogelijk

    • Sanna

      Hoi Peter, Leuk dat je zaterdag aan wilt sluiten, ik heb je een berichtje via Twitter gestuurd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2023 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!
%d bloggers liken dit: