1ste dag,

Nee, ik schrijf dit niet voor jou, maar omdat ik weet dat je het toch zult lezen, ondanks mijn naam op de enveloppe, kan ik net zo goed het woord tot jou richten. En nu ik toch bezig ben, wat vond je van mijn verrassing? Had je dat ooit achter me gezocht? Niet? Nee, ik ook niet, maar God wat voelt het goed en wat had ik graag je gezicht gezien toen je er eindelijk achter kwam dat ik niet thuis zou komen uit mijn werk.

Je kent Keisha nog wel, toch? Ja, die nieuwe collega, die donkere. Dat lekkere wijf. Jouw woorden, niet de mijne, al moet ik het deze keer wel met je eens zijn. Ik weet dat je haar niet bent vergeten.
Ze zit naast me, zonder shirt en zonder beha. Zie je het al voor je? Haar gammele auto schommelt en haar grote borsten deinen mee in het ritme. Je had gelijk trouwens. Grote tepelhoven. Heerlijke kont. Brutale ogen. Geen relatiemateriaal, niet voor mannen van jouw kaliber. Wel een vrouw waarvoor je de relatie die je hebt op het spel wil zetten.

Ja, ze heeft het me verteld en je mag blij zijn dat ze je heeft afgewezen. Ze had je namelijk vermorzeld, jou en dat kleine pikkie van je. We zijn nog maar een halve dag onderweg, maar zoveel weet ik inmiddels al wel.

Maar ik dwaal af.

Ik had nooit gedacht dat ik in staat zou zijn tot zo’n impulsieve daad, but here i am! Waar? Wacht, ik vraag het Keisha even …

1ste dag, deel 2,

We waren dus in Zwitserland, vlakbij de Italiaanse grens. Inmiddels zijn we ergens in de buurt van Milaan, op een enorme parkeerplaats langs de autostrada. Keisha heeft haar beha weer aangetrokken en wandelt heupwiegend in de richting van het tankstation. Veel mannen kijken haar na en ze is het bekijken waard, zeker nu de lange autorit een glanzend laagje zweet over haar chocolade – bruine huid heeft gelegd. Om in te bijten, aan te likken, op te sabbelen. Vreemde woorden uit mijn mond? Niet echt. Ik denk dat het komt doordat jij hier niet bent. Goddank ben jij hier niet.

2e dag,

Ik werd vanmorgen vroeg wakker van Keisha. Ze kwam gisteren niet terug van haar wandeling naar het tankstation. Best vreemd dat ik me geen moment zorgen heb gemaakt, maar Keisha is niet het type vrouw dat in problemen raakt. Ik had de auto dus voor mezelf en ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zo diep en vast heb geslapen. Zou het door mijn orgasmes van gisterenavond komen?

Oh, ik zie je gezicht al voor me. Ja, je leest het goed. Ik denk dat het door de warmte komt of misschien wel door de omgeving. Er is hier veel te zien, veel te horen ook. Mannen, vrouwen, gezinnen. Jong en oud. Ze komen en gaan. Moe, verveeld, dreinend, opgewonden, verlangend. Ik zat tot laat op de motorkap. Eerst nog uitkijkend naar Keisha, later keek ik gewoon wat dromerig om me heen.

Iedereen groet me hier, in alle talen. Leuk is dat. Nog veel leuker zijn de blikken die ik van sommige mannen krijg. Niet hebberig begerig, zoals ze naar Keisha kijken. Wel bewonderend.
Het is hier al warm en gisteravond kreeg ik het er nog warmer van.

Dus, toen ik me uitstrekte op de achterbank heb ik eerst even mijn vingers aan het werk gezet. Ook best lang geleden dat ik mijn zachte, vlezige kut heb gevoeld trouwens, maar het was lekker, zo lekker dat ik meteen voor een tweede ronde ging. De raampjes van de auto stonden open, dus misschien hebben vreemde gezichten mijn zachte gehijg en gekreun wel gehoord. Misschien hebben ze me zelfs wel gezien.

En zoals je leest; ik kan gewoon klaarkomen. Misschien lag het dus toch aan jou.

4e dag

Het is hier heerlijk en de omgeving prachtig. We staan op een camping net buiten Genua, vlak bij de zee. We zijn eerst gaan winkelen, maar misschien heb je dat al gemerkt. Ik moest wel. Je verwacht toch niet dat ik weken in hetzelfde kloffie blijf lopen of constant Keisha’s kleren kan lenen. Ze vindt het niet erg, maar haar tieten zijn een stuk groter dan die van mij, het lubbert dus een beetje en dat is geen gezicht. Oh, en ons spaargeld staat nu op haar rekening. Een grote gok, ik weet het, maar ik vertrouw haar.

Toen we terugkwamen was onze tent al opgezet. Dat is de magie van Keisha. Ze hoeft maar met haar ogen te knipperen en mannen, jong en oud, vliegen voor haar.

Ik kan er nog steeds niet over uit dat ik ja zei toen ze vroeg of ik zin had om met haar mee te gaan.
Niets voor mij zo’n impulsief besluit, maar ik ben allang van de schrik bekomen. Jij ook?

Vanmorgen vroeg ik haar waar we naar toe gaan. Ze zei; ‘Waar de wind ons brengt.’

Een mooie instelling en ik ben van plan daar in mee te gaan. Zo dadelijk hebben we een bbq bij de eigenaars van de camping. Drie broers en echte Italianen. Rap van tong, temperamentvol en alledrie zeer gecharmeerd van ons beiden.

Ik vraag me af of ik vreemd zou kunnen gaan en of ik het je zou vertellen. Het eerste weet ik niet zeker, het tweede wel.

Is het eigenlijk wel vreemd gaan? Ik ben immers weg en misschien blijf ik wel weg. Toch draag ik nog steeds jouw ring. Ergens geeft het me een veilig gevoel. Het smalle goud houdt al te opdringerige mannen op afstand.

6e dag

We zijn weer onderweg en ik heb het gedaan.

8ste dag

Geen tent deze keer, maar een piepklein huisje, bovenop een heuvel ergens in Pistoia. Keisha kent de eigenaar. Er is een wasmachine, badkamer met ligbad en de bedden zijn heerlijk. Keisha is weer aan de boemel. Beneden aan de heuvel ligt een camping en soms komt de stampende house-beat deze kant opwaaien. Best gek om nu jouw ring niet meer te dragen. Hij ligt op de bodem van de Ligurische zee, of ergens op het strand van diezelfde zee. Wie weet heeft iemand hem wel gevonden en staat er morgen een klein bericht in de krant van Genua.

‘Trovato, anello d’oro’

En dan daarachter jouw naam en onze trouwdatum. Misschien moet je voorlopig de Italiaanse kranten ook in de gaten houden …

10e dag,

Vannacht werd ik wakker van vreemde geluiden en het duurde even voor tot me doordrong dat het seksgeluiden waren. Keisha had haar nieuwste aanbidder meegenomen en ik moet toegeven dat het best opwindend is naar de geluiden van een ander te luisteren. Ik heb Keisha zeker drie keer klaar horen komen. Ze komt hard, met veel geluid. De derde keer ging synchroon met mijn eigen orgasme. De man heb ik alleen maar smekend horen hijgen en kreunen

Ik vroeg haar vandaag of Italianen goede minnaars zijn. Ze zegt dat alle mannen goede minnaars kunnen zijn.

Als dat zo is dan is er voor jou misschien nog hoop.

11e dag,

Ik ben nu elf dagen weg en vanmorgen vroeg ik me plotseling af of je me mist. Ik mis jou niet. Hier in Italië en aan de zijde van Keisha snap ik pas echt de betekenis van het gezegde; het gras is elders altijd groener. Een beetje een vreemde vergelijking. Het gras is hier namelijk het enige dat niet groener is dan thuis. Verder is alles groener. De dorpjes, het eten en drinken, de dagen en de nachten, de mensen. De mannen …

We gingen naar het dorp. Op het centrale plein was een openluchttheater, met veel zang, dans en rijkelijk vloeiende Italiaanse wijn. Ook hier wist Keisha vrij snel de aandacht van de Italianen, maar ook die van de andere toeristen te trekken en al snel kregen we gezelschap van drie Engelse heren. Jongens eigenlijk nog. Alledrie een stuk jonger dan jij en alledrie hingen ze aan Keisha’s lippen.

Eigenlijk doet ze er niet eens zoveel moeite voor. Ze zit alleen maar prachtig te zijn met haar volle lippen, haar cacao kleurige ogen en haar glanzende, diepdonkere huid.

Als zinderend zoemende bijen rond een pot Nutella …

Klinkt dat jaloers?

Misschien een heel klein beetje.

12e dag,

De jongste van het stel mocht mee naar het huisje. Ik wilde eigenlijk de middelste. Zijn blonde lach veroorzaakte geile vlinders in mijn buik, maar Keisha was er duidelijk over. Zij kiest wie er mee gaat. Het werd dus de jongste en toen hij door kreeg dat hij mij er gratis bij kreeg, zag ik de forse bult achter zijn dunne, katoenen broek flink groeien en ik vergat de blonde lach van die ander.

Heb je haar al in ons bed geneukt? Het hoeft nu niet meer stiekem toch? Oh, je wist niet dat ik het ook wist? Nou ja, dan is dat ook meteen uit de weg. Ik weet het. Ik weet het al een half jaar.

Keisha doet niet aan loze beloftes en ze maakte de arme jongen gek van verlangen toen ze bij het huisje meteen al haar kleren van zich af gooide en in haar blootje drie glazen wijn inschonk. Ik volgde haar voorbeeld en die vent wist niet hoe snel hij hetzelfde moest doen. Zijn pik stond fier en trillend overeind, maar hij wist niet bij wie hij moest beginnen. Bij mij, of bij Keisha.

Ze maakte het hem makkelijk door dicht bij me te gaan staan en haar handen over mijn lichaam te laten glijden. Ze fluisterde dat ik hetzelfde moest doen en voor ik het wist stonden we innig te zoenen. Ze kan vreselijk lekker zoenen. Langzaam bewogen we naar hem toe, tot hij tussen ons in stond. Borsten tegen zijn rug, borsten tegen zijn torso en handen overal behalve daar waar hij die het liefste wilde voelen. Tja, en toen gebeurde het dus.

Hij kreunde zacht, een beetje jammerend zelfs. Mijn been werd nat en hij sloeg beschaamd zijn handen voor zijn gezicht. Het was hem allemaal teveel geworden. Nog voor we ook maar een vinger naar hem uit hadden gestoken, nog voor we zelfs maar hadden kunnen proeven van zijn trillende verlangen, was het alweer voorbij.

Teleurgesteld nam ik een slok van mijn wijn, maar Keisha keek met zo’n misprijzende blik naar zijn snel slinkende geslacht, dat ik medelijden met hem kreeg. Mannen kunnen er niets aan doen, toch? Dat is tenminste wat jij me altijd vertelt.

Ik geloof dat Keisha het niet met je eens is.

Ze duwde de arme jongen naar de grond, ging op zijn gezicht zitten en bereed zijn tong als een amazone. Haar handen lagen op haar borsten en ze wiebelde wulps en trillend met haar billen en haar heupen. Heel even voelde ik me het vijfde wiel, maar toen zag ik dat zijn pik met kleine schokjes weer begon te groeien.

13e dag,

Ik zal eerlijk tegen je zijn; ik heb geaarzeld, maar in die aarzeling zag ik jou met haar en je van genot verwrongen gezicht toen je jezelf in haar kut leegde.

Nee, natuurlijk heb ik het niet echt gezien, maar het kost me weinig moeite me dat voor de geest te halen. Je neukt namelijk al vijftien jaar hetzelfde, dus dat zal bij haar niet heel veel anders zijn en mocht dat wel zo zijn …? Je bent ook al vijftien jaar een vreselijk lui en egoïstisch varken, dus ik denk dat je snel weer in je oude gewoontes zult vervallen.

Mijn aarzeling duurde dus maar even en met een zucht van genot liet ik me over zijn groeiende pik zakken. Ik trok zijn vingers naar mijn klitje en op die manier neukte ik mezelf naar een gigantische climax. Bijna tegelijk met Keisha. Ze trok me van hem af en sloeg haar armen om me heen. Hijgend lieten we ons op de grond vallen. Ik wist niet zo goed wat ik moest doen. Het is stom, maar ergens vond ik dat we hem moesten bedanken, of zoiets. Natuurlijk deed ik het niet, maar dat kwam vooral omdat het lichaam van Keisha heerlijk zacht voelde. Bekend ook, bijna als iets van mezelf, maar tegelijk zo verrukkelijk en exotisch anders.

Het duurde niet lang voor de knul doorkreeg dat er verder niets meer zou gaan gebeuren. Zonder ons nog aan te kijken, kwam hij stilletjes overeind, trok zijn kleren aan en verdween. Toen de deur met een zachte klap achter hem dicht viel, kreeg ik de slappe lach.

16e dag,

Heb je ze allemaal ontvangen? Al mijn dagboekbrieven. Ik hoop dat je ze voor me bewaart. Misschien wil ik ze lezen, ooit. Als ik terugkom. Ja, je leest het goed. ALS ik terugkom. Voorlopig vermaak ik me namelijk prima en met ons spaargeld zingen ik en Keisha het wel een tijdje uit.

Jammer dat ze je heeft afgewezen hè? Stel je toch eens voor hoe dat geweest zou zijn. Wulpse, exotische Keisha met haar geweldige tieten en heerlijke kont. Veel beter dan die geblondeerde soepstengel waar je nu zo af en toe je pik in steekt. Of is dat inmiddels verleden tijd?

Ik zie dat je me probeert te bellen. Elke dag, meerdere malen. Mijn voicemail stroomt over van jouw woorden vol spijt en berouw. Zo nu en dan zet ik mijn telefoon aan en soms bel ik mijn moeder. Ik wil namelijk niet dat ze zich zorgen maakt. Je bent ook al bij haar langs geweest begrijp ik.

Sorry dat ik geen tijd heb je te woord te staan, maar er gebeurt hier zoveel en ik ontmoet zulke geweldige mensen elke dag. Nog even en dan zijn we in Rome, maar vanavond staan we weer op een camping en eerlijk is eerlijk; ik ben Keisha nog een man verschuldigd. Ze heeft haar laatste met me moeten delen, dus vanavond deel ik een man met haar, maar over één ding ben ik heel duidelijk geweest.

Deze keer krijg ik zijn tong.