Iets meer dan een week geleden plaatste ik de agenda voor de bijeenkomsten van 2020 en die data heb je natuurlijk allemaal in je agenda gezet. Tijd dus voor de allereerste bijeenkomst van 2020. Jij komt toch ook?  Gewoon de stoute schoenen aantrekken en doen!Schrijf je verhaal, link het met behulp van de linktool onderaan en kom naar een heerlijke, inspirerende bijeenkomst om de feedback op jouw verhaal in ontvangst te nemen, feedback te geven op de andere verhalen, maar vooral ook om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen.

De bijeenkomsten zijn laagdrempelig en gezellig. Feedback wordt met respect gegeven en er ontstaan keer op keer leuke discussies. We leren enorm veel van elkaar op zo’n middag. Tijdens de bijeenkomst worden geen foto’s gemaakt van de aanwezigen. Ieder die aanwezig is, wil op de een of andere manier ‘anoniem’ blijven en dit wordt volledig gerespecteerd.

De bijeenkomst:

Datum: Zaterdag 25 januari 2020
Tijd: 12:00 tot ongeveer 16:00
Locatie: Uitspanning Boslust, Mariastraat 31, 3511 LN Utrecht
Kosten: € 5,- per persoon
(betaling alleen bij de bijeenkomsten)

(consumpties zijn voor eigen rekening – aan het eind van de bijeenkomsten delen we de rekening door het aantal aanwezigen, tenzij iemand hier bezwaar tegen heeft.

Als je een verhaal linkt, hoef je niet door te geven dat je aanwezig bent. Er wordt dan op je gerekend. Ben je aanwezig zonder het linken van een verhaal geef dit dan aub uiterlijk 23 januari door via facebook, twitter of email zodat we aan boslust door kunnen geven hoe groot de tafel moet zijn.

Thema

Telefoonseks

Schrijf een erotisch verhaal, het onderwerp bepaal je verder zelf, maar op enig moment moet er een scene zijn waarin je een sexy en opwindend telefoongesprek tussen twee personages beschrijft.

Wees vooral creatief! Think out of the box!

Alle inzendingen moeten erotisch zijn, maar je mag hier natuurlijk een ander genre aan toevoegen zoals bijvoorbeeld thriller, mysterie, romantiek, humor of science fiction.

Let op!!!

  • 1 inzending per persoon
  • Verhalen moeten tussen de 500 – 3500 woorden bevatten
  • Je mag alleen een verhaal linken voor feedback als je ook daadwerkelijk aanwezig bent bij de bijeenkomst
  • Tijdens de bijeenkomst worden geen foto’s gemaakt van de aanwezigen

Hoe doe je mee?

Het is fijn als de verhalen aansluiten op het thema van de bijeenkomst, maar andere inzendingen worden ook geaccepteerd voor feedback.

Plaats jouw inzending op je eigen blog of website en voeg daar de button van Vlammende Verzinsels aan toe.
Link je verhaal uiterlijk 23 januari 2020, 23:00  bij de linktool onderaan dit bericht. Vul de drie velden in, vernieuw de pagina en controleer of je inzending erbij staat.

Wat doen we tijdens een bijeenkomst?

De bedoeling van de bijeenkomsten is het geven van feedback op de ingezonden verhalen en het ontvangen van feedback op jouw eigen verhaal. Je bent niet verplicht om een verhaal in te zenden voor feedback, maar het zou fijn zijn als alle aanwezigen feedback op de verschillende inzendingen hebben voorbereid. Op die manier maken we van de workshop een succes en leren we van elkaar.

Veel creatieplezier en tot zaterdag 25 januari!

Link hieronder jouw verhaal


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter