Armando, Vito en ik

Toen ik uit mijn auto stapte en mijn eerste blik op Armando wierp, zakte ik haast door mijn knieën. Toen hij me op zijn beurt aankeek en mijn uitgestoken hand in die van hem nam, raakt mijn slipje doorweekt. Wat een man! Dierlijke, nee, haast beestachtige aantrekkingskracht. Zijn geur. Houtachtig. Kamferachtig. Vochtige aarde en groene bladeren. Zijn ogen. Bruin misschien zelfs bijna zwart met een goudkoperen glans als het licht er op een bepaalde manier inviel. Later zou ik leren dat ze pikzwart werden als hij klaarkwam. Zijn hele lichaam. Potig en Pezig met armen die eruit zagen alsof hij me zou kunnen vermorzelen. En laat ik de donkere krullen die boven de kraag van zijn overhemd uitkwamen niet vergeten. Ik zei het al. Wat een man. Ik was verkocht vanaf de eerste blik.

Armando was de eigenaar van het haast kabouterachtige huisje dat ik voor twee weken het mijne mocht noemen en sprak tot mijn verbazing gewoon Nederlands. Niet dat we heel veel woorden wisselden. Lichaamstaal. Meer was er niet nodig. Hij neukte me op het donkere bed in de slaapkamer. Het houten, bewerkte hoofdeinde stak bijna zwart af tegen de hagelwitte muur en het net zo witte beddengoed. Hij neukte ruw en ouderwets, zonder voorspel. Toch kwam ik bijna klaar. Niet door het neuken, wel door alles eromheen. Het maagdelijke beddengoed. Het donkere hout en de bijna paarse nacht die door het openstaande raam naar binnenkwam. Zijn geur. Zijn ogen. Het krullende haar op zijn borst. Mijn koele huid tegen zijn warme lijf. Zijn langgerekte kreet toen hij klaarkwam. Ik viel in zijn armen in slaap. Toen ik wakker werd was hij verdwenen, maar zijn geur lag nog in me en die wilde ik zo lang mogelijk vast houden.

De volgende dag kwam ik hem tegen in het dorp. Hij had een peuter op zijn arm en stelde me enthousiast voor aan zijn famiglia. Zijn vrouw, zijn broer, zijn twee zussen plus aanhang, zijn moeder en zijn vader, en een grootvader, geboren in Nederland. Die laatste stond er op dat ik met ze meeging zodat ik kon vertellen over zijn geboorteland en de rest van de dag hun gast zou zijn. Zijn uitnodiging kreeg bijval van de hele familie dus wie was ik om te weigeren?

Het was warm. De wijn vloeide rijkelijk. Ik at olijven, verse tomaten met mozzarella, lamsvlees en Pecorino met zoetzuur gelei. Ik deed een dutje onder een enorme vijgenboom waarin de dikke paarse vruchten haast obsceen aandeden. Toen ik wakker werd at ik nog meer. Brood met zout en olijfolie. Romige risotto. In tomatensaus gestoofd rundvlees. Orgastisch eten. Armando zat voortdurend en met een brede grijns naar me te knipogen. Onder de tafel kneep hij in mijn dijen en liet hij soms zelfs zijn hand onder mijn rokje glijden. Hij betastte me openlijk, flirtte openlijk met me, geilde zonder gene op me. Iedereen kon het zien en niemand kon het iets schelen. Schijnbaar was het de normaalste zaak van de wereld. Zijn vrouw knikte me vrolijk toe, bijna alsof ze me aanmoedigde en haalde zonder schroom een volle melkborst uit haar jurk en legde de peuter aan haar tiet. Alles om me heen was vleselijk, wellustig en zwoel. Ik dronk nog meer wijn en werd een klein beetje tipsy en glibberig van hitsigheid onder de sfeer en helhete blikken van Armando. Ondertussen verbeelde ik me dat zijn broer, Vito, zij het iets minder opzichtig, me precies dezelfde blikken toewierp.

Het schemerde toen ik weer terugliep naar mijn kabouterhuisje. Armando liep met me mee en eenmaal uit het zicht van het dorp tilde hij mijn rokje op en liet zijn hand in mijn slip glijden. Daar stond ik. Wijdbeens, met mijn gezicht opgericht naar de immense sterrenhemel en midden op het pad naar mijn huisje. Hij vingerde me tot bijna over het randje, net niet. Armando grijnsde, gaf me een lange, lustige tongzoen en liet me achter met de woorden: ‘dat houd je wel even zoet … Ciao Bella.’

Kreunend van frustratie en ongebluste geiligheid ging ik mijn huisje binnen waar ik een ijskoude douche nam. Het hielp maar een beetje en in mijn blootje liep ik naar de kleine keuken om een fles wijn open te trekken. Ik schonk mijn glas vol tot het randje en wandelde door de kleine tuin. De steentjes van het pad waren scherp aan mijn blote voeten, maar het gras was zacht. De nacht was vol zware geuren. Rozemarijn, bergamot en rijpe vijgen. Zoet, kruidig en bitter tegelijk. Ik leunde over het tuinhek en liet een briesje tussen mijn gespreide benen spelen. Olijfolie geil.

Ik zag Armando’s broeierige blik weer voor me, net als die van zijn broer. Helheet. Glibberig hitsig.

Binnen ging ik op mijn knieën op de bank zitten. Ik hing half over de rugleuning en draaide met mijn kont. In de weerspiegeling van het raam zag ik mezelf. Geil wijf. Hitsig geil wijf.

Mijn hand gleed tussen mijn benen. Mijn zuchtende ademhaling vulde de kamer. Het tuinhek hoorde ik niet. De voetstappen over het grind ook niet. Het bonzen van mijn lichaam overstemde alles.

‘Mama Mia, wat geil.’

In de deuropening stond Armando, schuin achter hem zijn broer.

Is het heel erg dat ik niet schrok? Is het erg dat mijn vingers tussen mijn benen bleven dansen? Dat ik zelfs uitnodigend over mijn schouder keek?

Vito stond aan de grond genageld, maar Armando was heel daadkrachtig en brutaal. Hij zwaaide mijn tas, die ik blijkbaar bij het grote huis had laten liggen, in een hoek en liep verder de woonkamer in. ‘Hulp nodig signora?’
Hij grinnikte en opende al lopend zijn jeans, ondertussen mijn reactie peilend. Deze bleef uitnodigend geil. Grijnzend pakte hij me bij mijn heupen. Hij duwde zijn eikel tegen mijn natte gleuf en trok me heel langzaam over zijn harde staaf. Mijn borsten schommelden zachtjes mee in het ritme, mijn nog vochtige haar likte aan mijn tepels. Achter ons stamelde zijn broer. ‘Mama Mia, Armando. Echt … Mama Mia!’
Ik keek hem aan en ging met mijn tong langs mijn bovenlip. Armando begroef zijn vingers diep in het vlees van mijn billen en lachte hijgend. ‘Chill man, ze wil dit.’

Wat aarzelend kwam Vito dichterbij. Ik reikte naar de band van zijn broek, trok hem naar me toe en bevrijde zijn steigerende lul. Hij haalde sissend adem toen ik mijn lippen over zijn stam schoof. De stoten van Armando drongen hem dieper in mijn keel en mijn lichaam werd gretig herinnerd aan heerlijke sensaties en ik protesteerde geen moment toen er ook nog mobiele telefoons tevoorschijn kwamen en ons geile spel werd vastgelegd. Ik kwam niet klaar, maar later, alleen in het donkere bed, was de top van mijn wijsvinger op mijn klitje voldoende om me sidderend te doen komen.

Drie avonden later stonden de twee broers weer voor mijn deur, met een fles wijn en zowaar een joint. De eerdere schroom van Vito was verdwenen. Ik gok dat dit te maken had met het feit dat hij een paar avonden eerder met een lange, hese kreun zijn witte klodders geil over mijn tieten had geloosd. Hij was nog wel wat afwachtend, op een haast beleefde manier. Armando niet. Die wist precies waarvoor hij kwam en ook dat ik dat hem en zijn broer dolgraag wilde geven. Hij liet zich op de bank vallen, trok me op zijn schoot en liet zijn vingers in mijn vlees verdwijnen. Met zijn andere hand hield hij zijn mobiel omhoog. ‘We hebben filmpjes. Zien?’

Amateurporno van goede kwaliteit, al zeg ik het zelf. Het was opwindend naar te kijken. Lang niet zo opwindend als mijn eigen herinnering aan hetzelfde moment. Ik heb geen beelden nodig om de beelden ook voor me te kunnen zien. Ik merkte dat de broers je toch nog een beetje aan het aftasten waren en om misverstanden meteen maar uit de weg te helpen, stelde ik, heel ondeugend een aantal regels op waarvan de eerste: ik bepaal. Geen gedram als ik ergens geen zin in heb en ook geen filmpjes meer, tenzij ik daar zelf om vraag. En ik kom als eerste klaar.

Hierna dronken we wijn, rookten we de joint en gaf ik me over aan hun gretige en soms dierlijke enthousiasme. Zij wilden neuken, ik wilde geneukt worden. Hongerig liet ik me over hen heen vallen. Voelen, knijpen, kneden, vingeren, bijten, likken, zuigen. Ze sleurden me naar de keuken en neukten me ombeurten, staand tegen het aanrecht. Mijn kut maakte zuigende geluiden als de ene paal uit me gleed om plaats te maken voor de stoten van de ander. Mijn lichaam en mijn hoofd werden één. Ik duwde Vito naar grond, zakte op en over zijn harde, gewillige lijf en wilde mezelf naar een hoogtepunt pompen toen Armando achter mijn billen knielde, ze uit elkaar trok en het topje van zijn lul tegen de nauwe opening duwde. Heel even wilde ik hem wegduwen, toen gleed hij een stukje naar binnen, weer terug en weer naar binnen. Ik hield mijn adem in terwijl hij heel voorzichtig steeds een beetje verder in me kwam. Onder mij kreunde Vito. Armando fluisterde in mijn oor. ‘Is dit oké signora?’
Hijgend knikte ik van ja. Hij trok terug en stootte dieper, steeds dieper tot ik me van twee kanten helemaal gevuld wist. Ze volgende elkaars ritme, ik stuurde de handen van Vito naar mijn borsten en raakte mezelf volledig kwijt in een weergaloos orgasme.

Op de weldadig koele tegels van de keukenvloer vond ik mezelf weer terug. Naast me de nog nahijgende, bezweette broers. Grijnzend en wat verdwaasd. Mijn lichaam plakte. Zweet, vermengd met wijn en geil. Ik gaf ze om beurten een lange tongzoen, stond op en wankelde naar het bed waar ik me op liet vallen en vrijwel meteen in een diepe slaap viel. Ik heb de broers in ieder geval niet weg horen gaan.

Dat was een vakantie die ik nooit zal vergeten. Niet in de laatste plaats omdat ik de broertjes Armando en Vito elk jaar terugzie in datzelfde kabouterhuisje. Elke jaar herhalen we onze geile onderbreking van de dagelijkse sleur. Het is nooit ongemakkelijk en nooit hetzelfde. Ze hebben me zelfs beloofd dat ze dit jaar hun zwager meebrengen. Het is vast niet erg dat ik haast niet kan wachten.


1 reactie

  1. Peter Franken

    Mooi. Heel mooi geschreven en damn wat een heerlijke fantasie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!