Ik zou de laatste bus kunnen nemen of een taxi, maar ik heb zin om te wandelen. Voor de kroegen staan mensen in kleine groepjes te roken en sommigen zitten met dekens onder de terrasverwarmers te drinken en te kletsen. Soms zie ik een bekend gezicht en steek ik mijn hand op. Twee jonge meiden op een fiets halen me in. Ze lachen, blond haar wappert achter ze aan en in een flits zie ik mezelf zitten, achterop bij Anouska.

Anouska …

Hoe lang is dat geleden? Een jaar, twee jaar? Hoe kan het dat ik haar daarna nooit meer tegen ben gekomen? Ze woonde hier vlakbij.

Ik draai me om. Hoe heette die straat ook weer. Ze woonde boven een winkel … De Twijnstraat?

Ze had een tijdje toe zitten kijken hoe ik aan het kletsen en flirten was met de aanwezige mannen in de kroeg. Biertje drinken, ouwehoeren, door laten schemeren dat ik wel open stond voor meer, eventueel. Zo’n avond was het. Ze kwam naast me zitten toen ik had besloten dat geen van de mannen het waard was en zei ronduit dat ze me sexy vond. Ik reageerde nogal bot.

‘Ik val niet op vrouwen.’
Ze lachte. ‘Ook niet een beetje nieuwsgierig?’

Haar zoen was lang en zacht en ze wist precies hoe ze met haar tong de binnenkant van mijn mond moest kriebelen. Een aantal mannen floten.

Toen werd ik nieuwsgierig.

Ik ging met haar mee. Achterop haar fiets, haar blonde haren in mijn gezicht.

In haar vensterbank stonden grote planten en er hingen zachtgroene gordijnen. Het licht was warm, haar bed kingsize. We dronken witte wijn.

Ze kleedde me uit en liet haar vingers over mijn lichaam dansen. Ze kuste me, haar lippen koel van de wijn, haar tong warm en duwde me achterover op het bed om mijn huid met haar mond te verkennen. Wat onwennig beantwoorde ik haar liefkozingen. Ze noemde me onhandig.
Zo voelde ik me ook. Haar lichaam was zo zacht, zo warm en zo uitnodigend en tegelijk zo vreemd anders. Ze zoog op mijn tepels en sidderende schokjes joegen naar mijn kruis. Ik ontweek de zachte plooien tussen haar benen en ze lachte.

‘Bang voor mijn kutje? Geeft niks hoor, laat mij maar.’
Ze bond mijn polsen vast aan het bed. Ik weet niet wat ze gebruikte, maar het materiaal was zacht. Haar lippen gleden langs mijn huid, gevolgd door haar haren. Mijn schouders, mijn borsten, armen en buik en weer terug. Ik stond in brand en schokte wild met mijn heupen toen haar mond eindelijk tussen mijn benen landde.

Nooit eerder was ik zo goed gelikt. Ze vouwde me open, plooi na plooi en wist plekjes te raken waarvan ik niet wist dat ik ze had. Mijn hete vocht vloeide, zij likte het weg. Mijn klitje pulseerde zinderend. Ze zoog er zachtjes op en bracht me op het randje. Bijna erover heen, net niet. Keer op keer. Kleine zweetdruppeltjes bleven heet op mijn huid liggen en ik kon alleen maar denken;

Nu, een stevige paal in mijn hete kut. Heiend, pompend, stotend. Tot ik sufgeneukt en schraal ben.

Precies op dat moment klom ze bovenop me en ging schrijlings over me heen zitten.

‘Zeg me wat je wil.’

In mijn roes van geilheid sprak ik mijn gedachten hardop uit.

‘Een pik. Ik wil gevuld worden, zo hard, zo diep en zo lang dat ik vergeet wie ik ben.’

Ze keek me lang aan, met een glimlach rond haar lippen.

‘Arm meisje. Zo bang om jezelf te laten gaan. Zoveel angst voor het kutje van een ander.’

Ze kuste me, rolde van het bed en begon zich aan te kleden. Ik volgde haar bewegingen.

‘Wat ga je doen? Maak je me niet los?’

‘Maak je geen zorgen, ik ben zo terug.’

Ze verdween. Eerst uit de slaapkamer, toen uit haar appartement. Het zweet op mijn huid en het vocht tussen mijn benen droogde op. Mijn ademhaling werd weer normaal. Ik probeerde zonder resultaat mijn polsen los te krijgen. Nu weet ik waar ze naar toe ging en waarom. Toen had ik geen flauw idee. Iedere gedachte aan haar mond deed het vuur weer in me oplaaien. Haar stem deed hetzelfde. Ze was weer terug.

‘Geen vragen zei ik toch, hierheen.’

De man die achter haar de slaapkamer in kwam, keek opgewonden naar mijn naakte, uitgestalde lichaam en begon zich uit te kleden. Anouska volgde zijn voorbeeld, ging naast me op het bed liggen en snoerde mijn vragen met haar mond. Het geritsel dat ik hoorde herkende ik als het scheuren van een condoomverpakking. Anouska keek de man aan.

‘Zorg dat het lang duurt en neuk haar hard.’

Mijn kut was alweer heet en vochtig. De man kroop op het bed, trok aan mijn benen mijn lichaam naar zich toe en stootte in één keer bij me naar binnen. Anouska legde een hand op mijn wang, draaide mijn gezicht haar kant op en bleef me aankijken. De vingers van haar andere hand speelde met mijn tepels. Zodra ik kreunend mijn ogen sloot kneep ze fel in mijn harde knopjes.

‘Kijk me aan. Ik wil zien wat je voelt.’

De man neukte me lang en hard. Ik vergat inderdaad wie ik was. Anouska’s lachende mond danste voor mijn gezicht en ik verdronk hijgend in haar ogen, smeekte haar me te laten komen. Ik heb geen idee hoe lang het duurde, maar toen de man zijn lading in het condoom schoot en verdween, was mijn kutje beurs en schraalgeneukt. Anouska’s tong was verkoelend. Met lange halen likte ze me klaar. Het kwam vanuit mijn tenen en bulkte heet en kolkend door mijn lichaam. Ik geloof dat ik daarna in slaap ben gevallen.

Toen ik wakker werd was het nog schemerig. Anouska lag naast me te slapen, haar arm op mijn buik, haar been over die van mij. Ik maakte me los uit haar omhelzing. Haar ogen gingen open. Ik keek haar aan.

‘Ik moet gaan.’

Ze keek hoe ik mijn kleren bij elkaar zocht en me aankleedde. Mijn kutje schrijnde bij iedere beweging die ik maakte. Ik had het gevoel dat ik iets moest zeggen, maar wist niet wat.
Ze stond op, sloeg een brede doek om haar schouders en liep met me mee naar de deur van haar appartement, daar zoende ze me zacht.

‘Kom maar terug als je over je angst heen bent.’

*

Ik kijk omhoog en zie de planten en zachtgroene gordijnen. Er brandt nog licht en ik vraag me af of ze alleen is en of ik binnen mag komen.