In januari organiseert NBR plaza voor de 50ste keer het inmiddels alom bekende Erotica Fest. Je kent het Erotica Fest als een maandelijks terugkerende schrijfuitdaging voor schrijvers en bloggers van Erotica. Op vlammende verzinsels ook wel bekend als Pittig Proza. Omdat het in januari 2021 de 50ste schrijfuitdaging van EroticaFest is doen we het die maand net even anders.

Wat is Pittig Proza / Erotica Fest

Op de eerste van elke maand nodig ik jou uit een (kort) erotisch verhaal te schrijven rond een wisselend thema onder de noemer Pittig Proza. Dit doe ik samen met NBR-Plaza’s Erotica Fest. Feitelijk is het thema zowel op NBR als op Vlammende Verzinsels hetzelfde. Link je een verhaal bij de een, dan verschijnt deze ook bij de ander.

De bedoeling is dat je een verhaal schrijft en publiceert op je eigen blog of social media kanaal. Vervolgens kun je je verhaal aanmelden bij Vlammende Verzinsels of bij NBR Plaza. Je verhaal zal dan op beide sites zichtbaar zijn. Dit betekent dat nog meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen.

Daarnaast voorzien Marc van NBR en ik alle inzendingen van een review en feedback. Deze feedback verschijnt elke maand op Vlammende verzinsels en bij vier of meer verhalen hoort daar ook nog een uitreiking van de Hete Peper bij. Dit is een badge die door de auteur bij het ‘winnende’ verhaal geplaatst kan worden.

Januari Kinks & Fetishes Erotica Festival

In januari 2021 doen we dat anders. Dan dagen we je uit om elke dag een kort erotisch verhaal te schrijven! Voor elke dag hebben we een kink of een fetish om je te inspireren!

Je krijgt dan de gelegenheid om dagelijks een verhaal te publiceren op jouw blog of via social media dat communiceert met het thema van die dag. Hierbij gebruik je de hashtag #JanuariKinksFetishes2021

Daarom geven we je nu vast de lijst met verschillende kinks en fetisjen zodat je hier alvast over na kunt denken en eventueel voorwerk kunt gaan doen 😉 Het is natuurlijk het mooist als je elke dag meedoet, maar ook wij begrijpen dat dit wel erg hoog gegrepen is, doe dan zoveel mogelijk mee en deel je verhaal met zoveel mogelijk mensen.

Januari 2021 plaatsen we een post waarin jij je verhaal kunt linken, maar, zoals eerder gezegd, je kunt nu natuurlijk ook vast nadenken (en stiekem al gaan schrijven.)